NAULOVER, EN PLENA EXPANSIÓ INTERNACIONAL

Dissenyadors
9 març 2016 - 00:00

La firma de moda per a la dona Naulover, que desfila a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, es fixa en el mercat internacional aquest any 2016. D’una banda, ha firmat un contracte amb un important distribuïdor a Xina amb qui desembarcar al gegant asiàtic, a través de botigues multimarca i corners a centres comercials de referència per a donar-se a conèixer en aquest mercat clau.
.
De l’altra, també ha començat a treballar amb un distribuïdor a Corea del Sud i està a l’última fase de la seva primera obertura a Dubai a través d’una botiga pròpia, que compartirà amb una altra marca espanyola. L’obertura està prevista per al proper mes d’abril.
.
Altres plans d’expansió de la marca catalana passen per Mèxic i Canadà, on ja ha establert contactes per a introduir-se  a través de corners a partir de la propera temporada. Quant a Europa, l’objectiu és créixer a Itàlia, un mercat on ja té presència destacada i on vol consolidar-se. Aquests nous passos d’internacionalització afavoriran les exportacions de la marca que ja suposen el 25% de la facturació.