NAULOVER TANCA LA 3ª JORNADA DE LA 21ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
31 gen. 2018 - 00:00

La marca catalana de moda dona Naulover ha estat l’encarregada de tancar la passarel·la 080 Barcelona Fashion avui al Recinte Modernista de Sant Pau amb “Seducció”, la seva col·lecció per a la tardor-hivern 2018-19. Somni i fantasia articulen aquesta proposta tenyida de colors morats, vermells, verds maragda, negre i tons pastel que contraposen la innocència infantil amb l'art de la seducció.
.
Al matí, Lola Casademunt ha inaugurat la tercera jornada de desfilades amb “Hermitage”, la seva proposta en moda dona per a la tardor-hivern 2018-19. La catòdica model Alba Carrillo ha obert la desfilada d’aquesta col·lecció opulenta i femenina declinada en tons vermellosos, blaus, ocres i negre. Vellut, blonda, brocats i lluentons enriqueixen uns dissenys dirigits a una dona forta i contemporània, que fa servir la moda per expressar la seva personalitat.
.
 
Seguidament, Punto Blanco ha mostrat sobre la passarel·la “Save the planet”, una col·lecció compromesa que ret homenatge a la mare terra i ens inspira a cuidar d’ella. Aire, terra i aigua són la base dels dissenys informals per a home i dona de la marca de roba íntima i casual wear en què destaca l’ús de cotó orgànic i materials reciclats.
.
La firma de moda dona Escorpion Studio Barcelona ha tancat la jornada matinal amb la seva col·lecció ready to buy per a la primavera-estiu 2018, que ben aviat es podrà trobar a botigues. “#Feel” és el nom d’una proposta eclèctica que presenta 3 línies diferenciades: una inspirada en l’estètica militar on les saharianes són la peça clau; una acolorida i optimista que barreja estampats geomètrics i una última on les flors són protagonistes. En totes elles, el punt destaca com a material predominant, combinat amb crepé i brocats.
.
 
Ja per la tarda, Torras ha presentat sobre la passarel·la del 080 Barcelona Fashion “Metro”, una col·lecció dinàmica que, per primera vegada, combina l’estil elegant i urbà de la firma masculina amb alguna llicència d’activewear. Amb una posada en escena que ha comptat amb ballarins, Torras proposa peces funcionals, còmodes i càlides en què no falten els detalls de pell, signe d’identitat de la firma.
.
La següent a desfilar ha estat Wom and Now amb la seva col·lecció “City Effect”, d’esperit urbà. La firma de moda dona presenta unes peces molt portables, de clara vocació comercial, que afavoreixen la silueta femenina, ja sigui en vestits que s’adapten al cos de la dona com pantalons i americanes de gran elegància. Els tons foscos com el negre i el blau marí es combinen amb el blanc i el morat, amb alguna pinzellada d’ultra violet, el color Pantone 2018.
.

.
Miquel Suay ha pres el relleu sobre la passarel·la amb la seva col·lecció d’home per a la tardor-hivern 2018-19. En ella, el dissenyador valencià abandona el seu gust per les peces esportives i d’aire futurista per presentar uns dissenys sofisticats que beuen de l’estil italià. La col·lecció combina la tradició barroca a través de sumptuosos brocats amb l’abstracció pura mitjançant la combinació de colors primaris sobre negre però resulta tremendament coherent i fidel a l’estil de Miquel Suay.