Nova aliança entre la indústria de moda i el món acadèmic

Dissenyadors
23 febr. 2014 - 00:00
Creació de l'estudiant Maya Guerrero. FDModa
Nou pas per crear sinèrgies entre el món de la indústria i l’àmbit acadèmic. L’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce (FDModa- LCI Barcelona) i el Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya han unit esforços per crear el Màster en Gestió i Direcció d’Empreses de Moda que permetrà realitzar pràctiques a empreses nacionals i internacionals als estudiants.

 

El màster, homologat per la Universitat de Barcelona, es dirigeix als professionals que volen realitzar la seva carrera en el sector tèxtil, de la moda, dels accessoris, la perfumeria o la cosmètica. A més, gràcies a la recent compra de l’escola per part de La Salle College Internacional (LCI), l’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce passa a tenir presència mundial, en especial a Colòmbia, Canadà, Marroc i Indonèsia.

 

Amb aquesta col·laboració, el Clúster assoleix uns dels seus objectius: incidir en la formació dels futurs tècnics, dissenyadors i directius de les empreses de la moda i el tèxtil i, estimular les relacions entre empreses per a millorar la seva competitivitat. 

 

Creació de l'estudiant Maya Guerrero. FDModa