Noviaespaña 2013 assoleix la plena ocupació

Dissenyadors
3 maig 2013 - 00:00
Les núvies de Rosa Clará. Barcelona Bridal Week 2013. Foto: Jorge Andreu

El Saló Internacional Professional Noviaespaña agafa el relleu a la Passarel·la Gaudí Núvies i fins diumenge, Barcelona es convertirà en el centre neuràlgic de negocis i convencions del sector nupcial en clau mundial. El conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig ha inaugurat aquest matí al Recinte Gran Via de Fira Barcelona una nova edició d'aquesta plataforma líder que reuneix les més prestigioses firmes dedicades a la moda nupcial, comunió i festa.
 

Noviaespaña 2013 ha tornat a penjar el cartell de complet amb un conjunt de 230 marques presents en la vintena edició i més de 15.000 professionals al recinte de 30.000 m2. No han faltat a la cita, grans firmes com Barcarola, Carmy, Crisby s, Marla, Miquel Suay, Venus, Agatha Ruiz de la Prada, Devota & Lomba, Francis Montesinos o Hannibal Laguna entre un catàleg de primera línia. Es calcula que aquestes marques vesteixen una de cada deu núvies al món.
 

En aquesta edició, la presència internacional ha estat decisiva i consolida el saló com una de les plataformes de més èxit en la seva especialitat. La meitat de les firmes assistents i 6 de cada 10 dels professionals procedeixen de països com Alemanya, Bèlgica, França, Holanda, Anglaterra, Itàlia, Líban, Portugal, Corea del Sud, Polònia, Turquia, Romania, Colòmbia, Mèxic o el Brasil.
 

El saló Noviaespaña 2013 estarà obert fins el proper diumenge 5 de maig, dia en què es posarà fi a la 23a edició del Barcelona Bridal Week.