Part IX' de Juan Pedro López

Dissenyadors
6 maig 2013 - 00:00
‘Part XIV’ de Juan Pedro López. Col·lecció tardor-hivern 2013/2014

Juan Pedro López demostra un cop més la seva sensibilitat pel disseny a 'Part XIV' la col·lecció de tardor-hivern 2013/2014 presentada en l'última edició del 080 i mostrada en públic dijous passat a Gratacós. Les escultures de Gabo i Pevsner inspiren aquesta nova proposta basada en el volum i les transparències que "atrapen i embolcallen a la dona amb teixits volàtils" assegura el dissenyador barceloní.

 

Juan Pedro López juga amb les aparences i els reflexos a través de l'organdí que envolta seductorament els vestits o les peces que s'amaguen sota formades per diverses textures i teixits diferents com la llana, la pell de conill, els lluentons, la seda ... "He buscat crear un joc on el teixit translúcid deixa entreveure l'interior però a la vegada el modifica al seu pas" assegura el dissenyador en aquesta col·lecció plena de moviment i delicats detalls. La paleta de colors és viva i variada: destaca el rosa maquillatge, el verd caqui o el blau de Prússia amb pinzellades estimulants de vermell i verd llima.

 

Una col·lecció de complements adornen les peces de 'Part XIV'. Destaquen les bosses de pell tenyida de conill combinades amb xarol i els collarets i les polseres elaborades amb cadenes, cristalls i seda. Una delicada combinació per a una dona enigmàtica a qui li agrada seduir i ser seduïda.

 

Detall de la varietat de colors, teixits i textures presents a la nova col·lecció

 
Una col·lecció de complements adornen les peces de 'Part XIV'
 
 
 
 Destaquen les bosses de pell tenyida de conill combinades amb xarol