Pronovias compleix 50 anys

Dissenyadors
18 febr. 2014 - 00:00
Pronovias. Col·lecció 2014

PRONOVIAS, firma líder mundial del sector nupcial, commemora el seu 50è aniversari i sota el concepte " 50 Years Dressing Dreams", vol homenatjar les núvies de tot el món. Fundada l’any 1964 amb origen a la botiga barcelonina ‘El Suizo', l'empresa familiar convertida actualment en una gran multinacional, té l'objectiu de créixer durant els propers 50 anys.

 

Per celebrar la data especial, Pronovias té programades una sèrie d'accions especials que es desenvoluparan al llarg de l'any:

 

PRONOVIAS BRAND BOOK

 

Pronovias realitzarà un llibre que pretén reflectir els 50 anys d'història emmarcats en un context social, històric i econòmic, integrant la creació i evolució de la marca amb testimonis reals i col·laboradors de la marca.

 

LA MAISON PRONOVIAS: EXPOSICIÓ RETROSPECTIVA

 

La firma ha recopilat una mostra dels vestits i peces més representatives de la seva història que presentarà properament a la Ciutat Comtal i que posteriorment viatjarà a d’altres capitals de la moda com Nova York o Milà. En aquesta exposició es veuran dissenys de Pedro Rodríguez, Francisco Arenas, Manuel Mota, Emanuel Ungaro, Valentino o Badgley, la vigent col·lecció Elie i Elie Saab o la línia més luxosa de la companyia desenvolupada per l'equip creatiu, Atelier Pronovias.

 

FASHION SHOW: CELEBRANT EL 50 ANIVERSARI

 

Enguany, coincidint amb la presentació de les col·leccions Atelier Pronovias i Pronovias 2015 , la firma celebrarà el mig centenar d'història amb una desfilada i una posada en escena única. Una passarel·la que, any rere any, acull nombroses cares conegudes a nivell nacional i internacional del món del cinema, la moda i la societat.