Pronovias inaugura l'exposició '50 Love Stories'

Dissenyadors
5 maig 2014 - 00:00

 

Pronovias ha inaugurat el primer acte de commemoració del 50 aniversari de la firma mundial de moda nupcial. L' exposició '50 Love Stories', situada al Convent dels Àngels de Barcelona explica, a través de 50 peces d'època , la història i l'amor per l'ofici amb què la marca firma catalana obre per primera vegada els seus arxius per mostrar la seva essència al públic.

 

Xavier Gibert, Raimond Blasi, Alberto Palatchi, Genoveva Casanova i Charo Mora
La mostra especial ha comptat amb representants de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i evidentment, del grup Pronovias. Concretament, han assistit a l'acte d'inauguració Xavier Gibert, Secretari General d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Raimond Blasi, Regidor de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona; Alberto Palatchi, President de Pronovias Fashion Group; i Genoveva Casanova, núvia de la firma i padrina de l'exposició.

 

'50 Love Stories' , amor i compromís

Cada vestit és el somni realitzat d'una núvia i les 50 peces de l'exposició repassen el mig segle d'història de Pronovias a través de l'evolució estètica, el canvi d'inspiracions, les tècniques, les tendències, els fets històrics i també de la societat de cada època i de la dona que al seu dia va ser la protagonista del vestit. Així, cadascuna de les creacions de Pronovias s'explica a través del nom del model; l' any en què es va crear; el nom del dissenyador que va elaborar el vestit i la persona que el cedeix per a la inauguració.

 

 

El president de Pronovias Fashion Group, Alberto Palatchi, ha destacat la seva gratitud: "Abans que res, estem molt agraïts a totes les núvies per la confiança que han dipositat en nosaltres. Som una empresa familiar de Barcelona i ens honora haver conquistat el cor de núvies de tot el món". També ha afegit: "Després de 50 anys estem millor que mai, i veiem el nostre futur amb molta il·lusió".

 

 

La inauguració estarà oberta fins al dissabte 10 de maig i marca l'inici de les celebracions de les noces d'or de la firma de moda nupcial. Aquesta setmana el calendari d'actes continua amb l'esperada desfilada de Pronovias on s'exhibiran els nous models de les Col·leccions 2015. La cita serà el proper divendres 9 de maig en el marc de la passarel·la Barcelona Bridal Week