Quan la moda es fon amb la pintura

Dissenyadors
8 abr. 2014 - 00:00
Desfilada Manuel Bolaño. Col·lecció 'Bleu en Français'

Moda i pintura. Dues facetes artístiques que de vegades es barregen gràcies a creadors que s'atreveixen a traspassar les fronteres de cada disciplina. És el cas, per exemple, de l'exposició 'Bleu en Français' de Manuel Bolaño i Miguel Leal basada en el procés creatiu de la col·lecció primavera-estiu 2014 del dissenyador barceloní d'arrels gallegues.

 

La mostra, inaugurada a la galeria Mutuo de Barcelona, descobreix pas a pas l’evolució de la moda amb l’art, fins a crear una sèrie de peces úniques i exclusives. Teixits, esbossos, dissenys inèdits i descartats, apareixen exposats en les taules de treball dels dos artistes per ajudar a comprendre el procés creatiu en la seva totalitat. En aquest sentit, tot té un motiu de ser: la utilització del color- el blau i el rosa-, els traços impulsius, els teixits i l'estètica naïf que acompanya l'estil dels dos creadors.
 

 

A més, juntament amb un breu desfilada d'alguns looks de la col·lecció de temporada de Manuel Bolaño, es va presentar en exclusiva el disseny d'una samarreta - amb la il·lustració d'un cor - inspirada en la nova proposta estiuenca. Art en estat pur.