Sita Murt llança una renovada botiga online

Dissenyadors
6 nov. 2014 - 00:00
Sita Murt. Tardor-hivern 2014/2015

Sita Murt viu un procés de canvi en tota la seva estratègia online per arribar a nous clients de tot el món. La firma igualadina, habitual al 080 Barcelona Fashion que és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Moda i Artesania (CCAM), ha obert una nova botiga online i ha renovat la web i el bloc per satisfer millor les demandes dels usuaris fent-la més dinàmica i participativa amb l'objectiu de transmetre millor l'essència de la tradicional firma tèxtil nascuda a Igualada.

 

Aquesta estratègia obeeix al procés d'expansió de la marca a nivell digital a través d'una renovada pàgina web molt més moderna i més usable per als usuaris. D'aquesta manera, el web de Sita Murt, es transforma en un lloc on les clientes troben el seu propi espai i poden rebre consells d'estilisme, obtenir avantatges a cada compra i estar al dia de tots els esdeveniments i novetats de la firma tèxtil.

 

Amb aquests canvis, Sita Murt demostra una vegada més ser una firma que s'adapta als nous temps i a les necessitats de compra dels seus clients digitals. En aquest sentit, la marca de la dissenyadora igualadina manté la seva essència i el seu lligam amb la moda catalana obrint-se a nous mercats internacionals.

.