TCN TANCA LA JORNADA INAUGURAL DE LA PASSAREL•LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
27 jun 2016 - 00:00

El primer dia de desfilades de la 18ª edició del 080 Barcelona Fashion s’ha tancat amb la proposta de TCN, la firma de moda bany i íntima que cada vegada proposa més peces de street-wear per completar el seu look per a la dona. Abans, i després de la inauguració oficial a càrrec del Conseller d’Empresa i Coneixement Jordi Baiget, i de les desfilades del matí a càrrec de CARLOTAOMS, KRIZIA ROBUSTELLA i Celia Vela; la passarel·la ha acollit la desfilada de Yerse, el primer de la tarda. Sota el nom “The sea and the beach”, la proposta mira al mar i a la platja amb looks mariners, estampats geomètrics i color, elaborats amb teixits bàmbola, vaporosos i lleugers, perfectes per als dies d’estiu.
.

.
La següent a pujar sobre la passarel·la ha estat Justicia Ruano amb la seva col·lecció “Revolutionary Road” amb què la dissenyadora deixa palesa la seva voluntat de buscar noves formes d’autoexpressió ja que és més arriscada que en altres ocasions. “Murals per embellir i aportar raigs de llum i esperança al canvas de la vida” diu Ruano, “obsessió per barrejar materials, textures, colors i acabats” descriu la creadora d’una col·lecció amb què proposa flashos de color i motius geomètrics en un encertada sintonia entre la sofisticació i la vida moderna. La psicodèlia de materials i la diversitat de siluetes –amb entallats vestits jaqueta, maxivestits i vestits de còctel- resulten en peces amb caràcter amb un punt d’extravagància en la seva mida justa.
.

.
Miquel Suay
, per la seva part, ha estat el següent a mostrar sobre la passarel·la del 080 Barcelona Fashion la seva proposta per a la primavera-estiu 2017. En el seu cas, el dissenyador s’ha inspirat en l’arquitecta Zaha Hadid, recentment desapareguda, reconeguda per la seva visió d’avantguarda i dissenys audaços. Així, Suay proposa una col·lecció per a l’home de tocs avantguardistes a primera vista, però que alhora resulten dissenys pràctics i funcionals en una gamma de tons neutres combinats amb d’altres saturats, on les textures prenen protagonisme. Una col·lecció per a l’home inconformista i versàtil –tot i que també ha presentat alguna sortida de dona-, amb un equilibri perfecte entre innovació i elegància.