TCN TANCA LA PRIMERA JORNADA DE DESFILADES DE LA 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
25 jun 2018 - 00:00

Era un dels retorns esperats de la 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion i no ha decebut. La firma de moda dona TCN, fundada a Barcelona el 1986, ha tancat les desfilades de la jornada inaugural al recinte Modernista de Sant Pau amb la seva col·lecció 2019 sota la direcció creativa d’Asier Tapia, en què conjuga creativitat i modernitat amb un toc artesanal i on dóna cabuda des de dissenys de moda bany fins a vestits de festa.
 
La moda bany també ha estat protagonista al matí. Com una de les novetats més destacades d’aquesta edició, l’organització ha habilitat la 080 Barcelona Fashion Beach, un spin off de la passarel·la oficial per donar inici a la 22ª edició. Ubicada al Club Patí Vela Barcelona_Red Fish, la passarel·la  es trobava sobre la sorra de la platja, un marc idíl·lic per presentar les noves col·leccions de cómo un Pez en el Agua i Guillermina Baeza. Como un Pez en el Agua ha mostrat “Splashdance!”, una col·lecció de beach couture que combina bikinis i banyadors amb faldilles, vestits, pantalons i jumpsuits. Les dissenyadores Raquel Pérez i Sandra Puig proposen uns dissenys frescos i divertits, amb detalls com volants, llaços i obertures pensats per vestir més enllà de la platja.
.

.
Per la seva part Guillermina Baeza ha presentat una col·lecció inspirada en l’art i l’esport a parts iguals. El binomi blanc i negre està present en dissenys que esculpeixen el cos, mentre que la cal·ligrafia incrustada aporta un toc arty que fa única a la col·lecció. Els colors del mar i els càlids com el vi, taronja i coral tenyeixen banyadors i bikinis de factura elegant, amb el segell de la firma.
 
Ja a la tarda, i després de la inauguració oficial de la 22ª edició per part de la consellera Àngels Chacón, ha estat el torn d’Oscarleon. Amb la seva col·lecció “Simply Life” ha obert les desfilades al Recinte Modernista de Sant Pau, concretament a la sala instal·lada als Antics Convents de l’emblemàtic edifici. Oscarleon presenta una col·lecció per la primavera-estiu 2019 fidel al seu estil, dirigida a una dona urbana i independent, i on torna a apostar per una paleta neutra de colors com negre, blanc, gris petroli i alguna pinzellada de vermell.
 

. 
Després, Miquel Suay ha presentat la seva col·lecció per a la temporada SS2019 dirigida a l’home d’avui amb peces clau de sastreria combinades amb elements d’avantguarda i on, per primera vegada, fa una picada d’ullet a la tendència agender, ja que els dissenys s’han presentat amb parelles de models –noi i noia- per evidenciar la versatilitat de la seva moda.
 
Lebor Gabala ha pres el relleu sobre la passarel·la amb “Memòries”, per a la propera primabera-estiu 2019. La dissenyadora Maite Muñoz s’inspira en l’estètica dels anys 80 però sense buscar l’efecte vintage gràcies a buscar teixits i materials actuals. Les americanes masculines són la peça estrella i es revelen com un bàsic del fons d’armari de primavera, que es pot dur en qualsevol ocasió, del dia a la nit.