Tendència 080: Back to Black

Dissenyadors
21 nov. 2013 - 00:00
Tendència 080: Back to Black

El negre és un clàssic, un color que no caduca símbol de l'eterna elegància i la distinció com també de la sobrietat i la discreció. A les col·leccions tardor-hivern 2013/2014, els dissenyadors i marques del 080 Barcelona Fashion han sucumbit a l’absència de color amb propostes de dia que aposten per looks monocroms, còmodes i abrigats. A la nit, en canvi, el negre es torna sexy i misteriós en vestits amb transparències i faldilles amb vol que donen via lliure a les fantasies més perverses. Descobreix les propostes més afavoridores en la tendència 'Back to Black'.
 


 

Celia Vela

Celia Vela dedica una línia de la seva col·lecció 'Mil fulles' al color negre. La dissenyadora ho combina amb diversos teixits i textures creant un efecte multicapa que envolten les siluetes de cada model. Atenció als detalls de plomes de les sabates i la combinació negre sobre negre dels peus al cap. Aquest look fosc amb un aire romàntic es complementa amb un maquillatge que focalitza els ulls fumats.
 


 

Josep Abril

Elegància i discreció. Aquestes són les directrius del dissenyador barceloní que presenta una col·lecció de tonalitats molt fosques on el negre es combina amb el gris fosc i el marró xocolata. Destaquen les asimetries, les aplicacions de llana i el llarg en camises i americanes que trenquen amb el minimalisme d'aquesta proposta hivernal. Josep Abril també segueix la tendència de la ratlla diplomàtica, especialment en els conjunts de dues peces: americana i pantaló.


Justicia Ruano

Justicia Ruano presenta a una dona sensual i sexy i utilitza el color negre per denotar aquestes qualitats. La dissenyadora proposa siluetes femenines amb ornamentacions i detalls metal·litzats que es fusionen subtilment amb l'encaix i el cuir. Els complements juguen un paper destacat en aquesta proposta amb guants llargs que recorden a les dives de Hollywood i calçat de tot tipus amb el negre com a denominador comú.

 

 

Katarina Grey

Katarina Grey presenta una dona gòtica (i un punt teatral) a través del color negre i els detalls daurats de la seva col·lecció 'Opulència Decadent'. La dissenyadora exalça el costat fosc de l'ànima humana a través de les transparències, els vestits llargs amb vol, els escots, l’encaix i les asimetries que deixen entreveure la pell creant looks sexys per ballar en la foscor.

 


 

Javier Simorra

Javier Simorra utilitza el color negre per donar-li a la col·lecció un aire més urbà amb pinzellades rock gràcies al cuir, els reblons i les caçadores que utilitza en diversos models d’aquesta proposta hivernal. Duresa i modernitat per a una dona amb empenta.
 


Torras

La col·lecció tardor-hivern 2013/2014 de Torras Black, la línia casual de la firma catalana, s'inspira en el color de la nit amb looks més sobris amb un toc chic i urbà. Juguen un paper destacat els enfeltrats, la pell i els encoixinats destinats a un home que defensa l'elegància i la comoditat en el seu dia a dia.