Tendència 080: Cupcake

Dissenyadors
24 abr. 2014 - 00:00
Tendència 080: Cupcake
Aquesta primavera els colors es rebaixen i el vessant més dolç i femení s’imposa a les peces de roba davant l’onada de tonalitats fluor d’altres temporades. Els colors pastel, ja sigui en blocs llisos d’un sol color o superposats, estan de moda i fan reviure l’armari amb teles i teixits que reflecteixen la llum natural. Una tendència temptadora que simula perfectament l’estil dels ensucrats cupcakes. Descobreix com utilitzen aquestes tonalitats els dissenyadors i marques del 080 Barcelona Fashion.

 

Tendència 080: Cupcake

El romanticisme envaeix l’armari en forma de teixits vaporosos, siluetes que trenquen els patrons tradicionals i subtils transparències tenyides de colors suaus. Per exemple, destaquen els vestits de la nova col·lecció de Yiorgos Elefhteriades que aposta per crear blocs de color rosa xiclet que ressalten la feminitat de la dona. En canvi, la dissenyadora Laura Figueras, artífex de Sur, també es deixa seduir per aquestes tonalitats però es basa en l’espectre més càlid amb un joc subtil de grocs, blancs trencats i color mandarina. Els colors pastel acompanyen siluetes oversize inspirades en la Costa Brava i en la sofisticació urbana de la ciutat de Milà. Per últim, la firma Who, de la dissenyadora Laia Roca, també aposta per aquesta tendència amb vestits de línies minimalistes tenyits de groc pàl·lid i lavanda. La nota romàntica l’aporten les corones de flors i les pameles de Secretos de Alcoba.
 
Tendència 080: Cupcake
 
La nova col·lecció primaveral de Justicia Ruano també rendeix homenatge als colors suaus i presentats en blocs. Amb especial predilecció pel groc i el rosa, la dissenyadora presenta la tendència cupcake amb peces de roba que van des dels vestits curts, faldilles o pantalons llargs i vaporosos. D’altra banda, Manuel Bolaño es decanta pel color nude amb detalls blau cel en la col·lecció anomenada ‘Bleu en français’. Siluetes voluminoses, peces arquitectòniques i detalls que recorden a la infància i a la joventut estudiantil com les motxilles, les camises uniformades i les sabates amb mitjons (també de colors pastel). Per últim, Naulover també es deixa portar per aquestes tonalitats amb conjunts blavosos de dos peces (americana i faldilla midi) que segueixen el tall més clàssic de la firma però amb una renovació cromàtica i de teixits. Looks elegants i femenins que segueixen les actuals tendències.