Tendència 080: Esperit ètnic

Dissenyadors
29 maig 2014 - 00:00
L'estil ètnic segueix sent tendència aquesta temporada primavera-estiu 2014. Les passarel·les s'inspiren en l'exotisme de les cultures més llunyanes com l'africana, la tailandesa o la hindú entre d'altres, expressant la seva essència a través de singulars combinacions de complements, accessoris o teles naturals. Abunden les tonalitats càlides especialment la paleta de nudes i colors terra. La màxima expressió de la tendència es plasma en els detalls com les plomes, els serrells o els brodats i amb els estampats que es tornen més sofisticats. Descobreix els motius ètnics a través de les desfilades dels dissenyadors i marques del 080 Barcelona Fashion.

 

Tendència 080: Esperit ètnic

 

Desigual presenta a la col·lecció 'For Everybody', diverses peces amb motius ètnics que en aquest cas es tenyeixen de blau: pantalons, botins i bosses de mà. Custo Barcelona manté la línia dels seus estampats colorits i geomètrics, característics de la firma amb una gamma cromàtica més àmplia, que s’amplia en detalls de tonalitats fluor. Per últim, Yerse presenta una col·lecció amb peces treballades que segueixen processos artesanals per crear una proposta amb un aire més relaxat.

 

Tendència 080: Esperit ètnic

 

TCN s'inspira en una dona viatgera que explora nous paradisos terrenals amb una col·lecció càlida on el blanc i els colors terra juguen un paper principal. La marca Torras també utilitza una paleta cromàtica similar amb teixits soft: cotons amb pells suaus i lleugeres. Finalment, Mango també dedica un parell de looks inspirats en les tonalitats de la sabana.

 

Tendència 080: Esperit ètnic

 

Escorpion reviu la fusió cultural amb la col·lecció 'Trobades'. Precisament, concep una dona que explora terres de mig món i aquests viatges es materialitzen en detalls en els vestits, jerseis i faldilles de la nova proposta estival. Els motius ètnics també es perceben en els complements: maxi collarets, bosses amb plomes o braçalets amb ornaments. Els vermells i els taronges eclipsen els marrons. D'altra banda, la dissenyadora Guillermina Baeza, especialitzada en moda de bany s'inspira al Marroc per presentar models amb clares reminiscències a les diferents cultures del país. Finalment, la signatura Sur presenta vestits colorits amb estampats que segueixen l'esperit de la tendència tribal.