Tendència 080: Total White

Dissenyadors
17 març 2014 - 00:00
Tendència 080: Total White
Blanc sobre blanc, absència de color. Llum i brillantor. El look total white no vol abandonar les passarel·les i es manté com a tendència de la nova temporada primaveral. Els dissenyadors del 080 Barcelona Fashion aposten per aquest to acromàtic per dibuixar siluetes llises i pulcres amb peces de roba que serveixen per tot tipus d’ocasions. Descobrim la versatilitat del blanc en les noves col·leccions primavera-estiu 2014.

 

Brodats, volants, transparències, teixits translúcids... Són detalls que acompanyen als conjunts total white presentats en la passada edició del mes de juliol de la passarel·la catalana. El blanc simbolitza puresa i innocència, i els dissenyadors i marques del 080 Barcelona Fashion han aprofitat aquests atributs del color per crear looks romàntics carregats de sensualitat.
 
Tendència 080: Total White
 
La dissenyadora de Figueres, Celia Vela, defensa una imatge minimalista i amb transparències  amb una proposta primaveral carregada de vestits vaporosos de seda que contrasten amb teles més ajustades al cos. Justicia Ruano potencia la part més femenina de la dona amb conjunts sensuals i elegants. D’altra banda, la dissenyadora barcelonina Laura Figueres, creadora de Sur, s’inspira en l’ambient estiuenc de la Costa Brava i la ciutat de Milà amb estilismes contraposats: d’una banda s’ajusten al cos, i de l’altra, recreen siluetes més amples i amb  lleus volums.
 
Tendència 080: Total White
 
Per últim, Mango abandera el look total white amb abundants propostes masculines i femenines. La firma catalana retorna al minimalisme dels seus orígens i presenta conjunts versàtils que tant serveixen pel dia a dia o per una nit d’estiu. Destaca l’espectacular vestit lluït per la model internacional Alessandra Ambrossio de línies senzilles i aspecte romàntic. L’estil masculí de la firma catalana es defineix a partir de conjunts de dos peces moderns i versàtils.
 
Tendència 080: Total White