Tendència 080: Tropical

Dissenyadors
15 maig 2014 - 00:00

Arriba la calor i amb les altes temperatures, la roba adopta l’energia i la vitalitat de l’estil tropical basat en l’exuberància de la flora i la fauna dels paradisos exòtics. Els dissenyadors i les marques del 080 Barcelona Fashion també han sentit la crida de la selva a les seves col·leccions primavera-estiu 2014 que es tradueixen amb estampats de flors i fruites, motius vegetals i colors vibrants. 

 

Tendència 080: Tropical

 El dissenyador Alexis Reyna aposta pel binomi blanc-negre per donar protagonisme a un estampat usual dins la tendència tropical: les palmeres. El look del dissenyador és més sobri i elegant. Atenció el detall: unes sandàlies de riu transparents que marquen tendència aquesta temporada. D’altra banda, la dissenyadora Celia Vela, recorre a l’exotisme amb vestits florals de colors àcids que ressalten la silueta femenina. Els estampats es tornen més evidents amb la col·lecció de Desigual on les flors i les plantes XL s’apoderen de les peces de roba.
 
Tendència 080: Tropical

Les fulles de les palmeres també inspiren alguns dels looks primaverals de les marques Custo Barcelona Escorpion que es decanten per la paleta de colors freds per evocar paisatges tropicals propers al mar. Aquesta tendència admet tot tipus de peces i combinacions, que van des de petits motius, fins a looks sencers que fan evident l’atracció per la flora i la fauna salvatge. Aquest últim és el cas de la col·lecció de KriziaRobustella inspirada en la cantant Carmen Miranda amb colors àcids i fruites estiuenques a dojo. 

 

Tendència 080: Tropical

 

La tendència tropical també és fa evident en els looks masculins. Els dissenyador Selim de Somavilla tenyeix diverses peces de la seva col·lecció, ‘Three Thousand Words’ amb estampats exòtics per evocar el somni d’una nit d’estiu amb dissenys frescos i actuals. D’altra banda, Punto Blanco escull les peces de punt per plasmar palmeres als seus teixits. Per últim, Brain & Beast és el més arriscat a l’hora d’inspirar-se en la tendència tropical eliminant referents recurrents i apostant pels  estampats inspirats en les tribus indígenes que habiten en aquests paratges exòtics.