Tendència 080: Vestits de festa

Dissenyadors
17 des. 2013 - 00:00
Tendència 080: Vestits de festa
Curt o llarg. Negre o vermell. Tirants o paraula d'honor. Hi ha dilemes que no accepten una única resposta i en vestits de festa hi ha una infinitat de bones opcions que encaixen en qualsevol ocasió. Vols saber que ens proposen els dissenyadors i les marques del 080 Barcelona Fashion per a aquesta temporada ?

 

Dona, home i nens. Repassem els models més sofisticats i luxosos com també els vestits més tot-terreny i còmodes per passar unes festivitats nadalenques plenes de luxe i disseny.

 

Tendència 080: Vestits de festa


Dia

Nude, pedra i rosat. Les tonalitats clares i els teixits més versàtils com el cotó o el punt s'apropien de molts models dels dissenyadors 080. La comoditat s'alia amb l'elegància més discreta en vestits i conjunts urbans, adaptables a tot tipus d'esdeveniments: des d'un àpat familiar fins un matí de shopping. Aquí us proposem tres looks: l'aposta més chic de Justicia Ruano, els talls geomètrics i estructurats de Martinez Lierah i la versió més sexy de la marca Escorpion amb complements ataronjats que donen vida a l’outfit.

 

Tendència 080: Vestits de festa


Tarda

Les sobretaules, les xerrades amb amics, els actes culturals i socials... La tarda dóna molt joc en el vestir i admet major varietat de combinacions de peces i colors. Els pantalons, especialment el de sastre, són el millor aliat per arribar sempre impecable a tot arreu. Juan Pedro López aposta per combinar colors, teixits i materials amb atrevits conjunts que exalten la vista i el tacte. Més sofisticats es mostren els dissenys de Schipper/Arques que aposta pel binomi blanc-negre amb detalls en pedreria i Katarina Grey amb brodats i seductores transparències.
 

Tendència 080: Vestits de festa


Nit

Elegància, luxe i misteri. Els vestits i les faldilles llargues són les protagonistes de les nits més festives. En teixits rics com els brocats , la pedreria, el cuir, les transparències, les superposicions... Tot és vàlid per acomiadar l'any amb la millor companyia i un disseny suggerent. L'imbatible negre s'apodera de la major part dels models encara cedeix espai al vermell i l'or vell . Pren nota dels looks de Zazo&Brull, Javier Simorra i Celia Vela.
 

Tendència 080: Vestits de festa


Home

Del conjunt més portable al més dandi. L'home també té on escollir en qüestions de vestimenta festiva. El color negre cedeix terreny a altres protagonistes igual d'elegants com el gris marengo, el blau marí o el granat. De dia, guanyen els outfits més còmodes i urbans com els de la col·lecció Black de la marca Torras. De nit , imperen els conjunts de tall més tradicional com els que proposa Mango o més de disseny com els de Josep Abril. Una tendència és clara: es porta la ratlla diplomàtica.
 

Tendència 080: Vestits de festa
 

Nens

Els nens també es vesteixen com a veritables prínceps i princeses modernes amb la col·lecció 'Versailles' de Cóndor que compta amb els estilismes de la dissenyadora Íngrid Valls. Fitxa dels elegants looks de la línia 'Prêt-à-Couture' amb suggerents transparències i gases que es combinen amb peces de punt i cotó. Americanes i corbates per a nens i vestits de somni per a nenes que es decanten pel color lavanda i el rosa pàl·lid.