TENDÈNCIES 080 BARCELONA FASHION EN MODA HOME I DONA PER A LA PRIMAVERA 2017

Dissenyadors
11 març 2017 - 00:00

A punt de començar nova temporada, mirem enrere per recordar les propostes dels dissenyadors de la passarel·la 080 Barcelona Fashion per a aquesta primavera 2017. Quant a moda dona, hi ha vàries tendències destacades, com les ratlles, que aquesta primavera esdevenen protagonistes, amb una amplada major per a conjunts gràfics que no passen desapercebuts. Yerse, Naulover, Lebor Gabala i Wom and Now són alguns dels noms que hi aposten.
.

.
Per a les més agosarades, aquesta primavera es porten les asimetries, sobretot, a l’escot, deixant al descobert una de les espatlles de la dona. Les propostes són tan variades com els dissenyadors que desfilen a la passarel·la 080 Barcelona Fashion: des del look més ‘sport’ de Brain & Beast fins al festiu de Justicia Ruano, passant per la sobrietat urbana de Txell Miras.
.
D’alta banda, aquesta tendència se suma a la febre dels vuitanta que torna aquesta primavera de la mà de dissenyadors com Justicia Ruano i ZE Garcia, qui a la seva col·lecció ready to buy aposta per volums XXL a les mànigues per a una silueta d’alt impacte.
.

.
Pel que fa a la paleta cromàtica, el blanc és protagonista del total look, ja que són moltes les marques i dissenyadors que presenten conjunts sencers en aquest no-color, sobretot, vestits de dia per a la dona. Celia Vela, Rita Row, Loa by Lidia Aguilera, CARLOTAOMS, Sita Murt, Custo Barcelona i Ssic and Paul són alguns dels dissenyadors que vesteixen la dona de blanc aquesta primavera 2017. Per la seva banda, el groc vol robar-li protagonisme i també és un color de tendència aquesta temporada, com demostren els vestits d’Escorpion, Sita Murt i Antonio Miro.
.

.
De fet, el groc és un color que també vesteix l’home aquesta primavera, per part del mateix Antonio Miro, però també de Samuel Alarcón amb un meravellós jersei de punt, Lyle & Scott per a un look més casual i Miquel Suay en una alternativa més atrevida.
.

.
Seguint amb la moda home, hi ha una tendència vigent sobre la passarela del 080 Barcelona Fashion: els pantalons de pescador. Una silueta que portem veient vàries temporades gràcies a dissenyadors com Pablo Erroz i que aquesta primavera interpreten des d’Antonio Miro fins a Torras, passant per Blame Label, guanyador del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent per a aquesta col·lecció de primavera-estiu 2017.