TENDÈNCIES 080 BARCELONA FASHION PER A L’ESTIU 2017

Dissenyadors
19 jul. 2017 - 00:00

Després de presentar les tendències per la passada primavera 2017, fem un repàs a les propostes dels dissenyadors i marques del 080 Barcelona Fashion per aquest estiu 2017. En moda dona, les transparències són una de les grans tendències de la temporada ja que són molts els que les introdueixen a les seves col·leccions: des de Krizia Robustella en un estil desenfadat fins a la delicadesa de Justicia Ruano, l’estil sexy de Custo Barcelona o la naturalitat de Xavi Grados i Samuel Alarcón.
.

 
Una altra de les propostes per a aquest estiu són els total looks en flors. No parlem de vestits estampats, que són un clàssic de la temporada estiuenca, sinó de conjunts de dues peces no aptes per a discretes com els que presenten Wom&Now, Celia Vela o Escorpion.
.

 
Quant a la moda bany, present sempre a les edicions d’estiu de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, aquest estiu l’aposta és el banyador, que roba el protagonisme al bikini i es presenta en múltiples versions. L’influència de “Baywatch” es palpa en la proposta de Brain & Beast mentre que Como un Pez en el Agua i Guillermina Baeza aposten per una delicada feminitat i Red Point per estampats gràfics juganers.
.

 
Per les que prefereixin el bikini, la tendència aquest estiu 2017 és la calceta de cintura alta, que beu de la moda retro però es modernitza gràcies a estampats divertits, aplicacions o dissenys amb obertures. Red Point, Rita Row, TCN i BCN Brand són algunes de les firmes que aposten per ella.
.

 
Pel que fa a la moda home, aquest estiu hi ha un color destacat, que se suma al domini del groc com a to de la temporada. És el color pedra, un neutre elegant i versàtil que s’adapta a l’estil de cada firma i dissenyador, ja sigui Edgar Carrascal, Blame Label o Miquel Suay.
.

 
Tanquem les tendències més destacades d’aquest estiu 2017 amb l’estampat de quadres per a l’home. Un clàssic de les col·leccions d’hivern, hereu de la tradició britànica, que sorprèn en tons més estiuencs com vermell i blanc de la mà de dissenyadors com Josep Abril i firmes com Antonio Miro.