Teresa Helbig estrena nou showroom a Barcelona

Dissenyadors
4 nov. 2013 - 00:00
El nou showroom de la dissenyadora Teresa Helbig

Teresa Helbig ha inaugurat un nou espai a Barcelona on mostrarà tot el seu imaginari en un entorn íntim i de disseny. “Necessitava crear un lloc agradable en consonància amb la nostra estètica” assegura la dissenyadora encantada amb el recent showroom.

 

El nou showroom de la dissenyadora Teresa Helbig

 

La decoració del nou espai està cuidada al detall i s’inspira en els anys 70 amb gran presència de marbre i elements daurats que li donen un to sofisticat. Per contrarestar els motius més barrocs, Teresa Helbig  juga amb diversos elements d’estètica industrial i ho barreja amb espais plens de llibres i revistes que aporten calidesa. Un espai eclèctic al que reconeix “sentir-se com a casa”.

 

La nova col·lecció primavera-estiu 2014 de Teresa Helbig

 

Un estiu bohemi per la costa oest dels Estats Units

 

Teresa Helbig ens transporta a les costes de Califòrnia de finals dels anys 60 amb una col·lecció pensada per la dona bohèmia, elegant i sensual. La nova proposta per la primavera-estiu 2014 té dues línies (casual i especial) on hi predomina el blanc, el negre i els motius daurats. La dissenyadora barcelonina treballa minuciosament l’artesania amb el ganxet, l’encaix, el patchwork en delicades peces d’esperit juvenil com shorts, vestits llargs i faldilles molt curtes i introdueix per primera vegada el denim. “És un nou teixit per nosaltres i l’hem treballat conservant l’esperit femení i sensual de la dona Helbig” assegura la creadora. 

 

La nova col·lecció primavera-estiu 2014 de la dissenyadora Teresa Helbig

 

Els complements amb motius florals acompanyen aquests looks dolços i reforcen l’esperit boho-chic de la col·lecció. A ‘East Coast’ destaquen també les peces de sastreria dedicades a les muses del cinema dels 70 com Brigitte Bardot, Jane Birkin o Bianca Jagger. Dones d’inspiració 100% Teresa Helbig.

 

Els complements florals de la nova col·lecció primavera-estiu 2014