Tuset & Riera obre la seva botiga insígnia a Barcelona

Dissenyadors
16 jul. 2014 - 00:00
La firma Tuset & Riera ha obert un nou espai al centre comercial Maremàgnum de Barcelona que representa la seva botiga insígnia amb una distribució i disposició de l'espai que permet mostrar tot l'univers de la marca de complements en un ambient diàfan, senyorial i de luxe. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig va inaugurar ahir la nova botiga acompanyat per diverses personalitats del sector moda a Barcelona i les fundadores de la marca, Karina i Gisela Riera.

 

La flagship de la marca exposa l'última col·lecció de bosses i complements que es presenten com escultures alçades sobre parets de laca blanca, on el client pot tocar el producte i comprovar la qualitat de les pells. L'espai està aromatitzat amb el perfum propi de la marca, 'Essence de Cuir', creat pel perfumista Jimmy Boyd, inspirat en les pells i les essències naturals. En la decoració predomina el blanc i el negre amb pinzellades taronges, colors propis de la seva identitat corporativa.

 

Tuset & Riera ha participat en diferents esdeveniments de moda com el 080 Barcelona Fashion i els seus complements es venen en els grans ciutats del món com Nova York, Dubai, Tòquio i Londres. La marca s'inspira en Barcelona i uneix en un mateix concepte al món 'it' amb el clàssic.