ULTRA VIOLET, EL COLOR PANTONE 2018, TENYEIX LA MODA DEL 080 BARCELONA FASHION

Dissenyadors
10 gen. 2018 - 00:00

“Enginyós i creatiu, Ultra Violet il·lumina el camí d’allò que ha d’arribar”. Així presenta Pantone el seu color 2018: Ultra Violet, un to morat provocatiu i intens que, segons la referència mundial del color, és sinònim d’originalitat, ingenuïtat i pensament visionari i trencador.
 
Com va passar el 2015 amb el color marsala, el 2016 amb el serenitat i el rosa quars o bé el 2017 amb el greenery, aquest nou color Pantone de l’any 2018 afecta diferents esferes del disseny i la moda de la passarel·la 080 Barcelona Fashion no és cap excepció. A la passada edició d’estiu, vàries marques i creadors van introduir aquest to lila als seus looks per a la pròxima primavera-estiu 2018. A partir del 29 de gener descobrirem la seva presència a les col·leccions de tardor-hivern 2018 en el marc de la 21ª edició del 080 Barcelona Fashion, que prometen omplir-se del color de moda.
 
De moment, ens fixen en aquelles col·leccions presentades a la darrera edició del 080, on vam veure, per exemple, com Custo Barcelona, sempre atent a les tendències, va tenyir minivestits d’ultra violet a la seva col·lecció ready to buy amb alguns avançaments de cara a la propera primavera. Pilar del Campo, per la seva part, també va apostar pel morat en una de les sortides de la seva desfilada amb una jaqueta de pell perforada combinada amb un sofisticat body.
 
Altres noms van introduir pinzellades d’ultra violet a les seves col·leccions, combinant-lo amb altres colors. Per exemple, Guillermina Baeza i Brain & Beast el van barrejar amb groc, mentre que Pablo Erroz es va atrevir amb un estampat animal de serp amb tocs ultra violet. Sens dubte, un dels looks més agosarats del dissenyador per a la primavera-estiu 2018.