‘Un a l'any no fa mal’

Dissenyadors
11 des. 2014 - 00:00

Com cada temporada, l'estudi de Manuel Bolaño obre les seves portes per oferir una venda privada de peces exclusives a aquelles persones que busquin dissenys originals que inundin de personalitat el seu estil. Les peces més insòlites, curioses i úniques, de les col·leccions presentades al 080 Barcelona Fashion, s'exposaran i es posaran a la venda des d'avui fins el proper dissabte 13 de desembre.

 

A més, l'estudi també inclou un showroom en què els assistents podran descobrir la col·lecció primavera-estiu 2015 i conèixer al disseyador en primera persona.

 

Amb el leitmotiv 'Un Bolaño al año no hace daño', aquest esdeveniment, que es repeteix anualment, representa una oportunitat única per descobrir l'evolució del creador barceloní així com els detalls i la simbologia de les col·leccions de les últimes temporades, vinculades amb els records de la seva infància i adolescència a Galícia.

 

Les creacions de Manuel Bolaño es presenten des de fa quatre anys al 080 Barcelona Fashion i es caracteritzen per la seva vistositat , creativitat i atreviment, sempre amb un punt de malenconia. Unes col·leccions que no deixen indiferent a ningú.

 

Estudi Manuel Bolaño. Carrer Aragó 344 , 3r-1ª. Barcelona