Una botiga amb molt d’art

Dissenyadors
22 oct. 2014 - 00:00
Continuant amb la seva proposta de fusió entre moda i art , Rafael Tous, director de la firma Isabel de Pedro, i propietari del Metrònom de Barcelona, juntament amb la dissenyadora Isabel de Pedro, han inaugurat la nova exposició "Tattoo" que repassa una selecció de fotografies relacionades amb el cos tatuat.

 

La mostra, dels artistes Alberto García - Alix , Michele Curel i Antonio Flórez, coincideix amb la que s'està realitzant al Musée du Quai Branly de Paris sobre el mateix tema "Tatoueurs- Tatoues". L'exposició acompanyarà les peces de roba fins a mitjans de desembre.

 

Al mateix temps, la dissenyadora Isabel de Pedro , ha presentat la nova col·lecció de tardor - hivern 2014/15, inspirada en el Perú. Els colors vius, com el blau ceruli, el vermell passió , el verd maragda, el mostassa i el morat, es barregen amb el negre i gris tan característics de la marca. Les siluetes es cenyeixen al cos emmarcant la figura femenina en algunes peces i jugant amb volums i superposicions en altres. En resum, es tracta d'una col·lecció molt femenina i carregada de petits detalls com els prints de plomes, estrelles, flors, fulles i línies geomètriques que ens porten de tornada al país dels inques.

 

 

En un espai de venda de 130 metres quadrats, Isabel de Pedro comercialitza les seves col·leccions en un entorn que ha sobreviscut a diferents identitats i èpoques : l'antic comerç de barrets Joan Prats (1945) de Rambla Catalunya es va acabar adaptant a una galeria d'art que portaria el seu nom, restaurada per l'arquitecte Josep Lluís Sert, el 1976. Actualment, l'establiment de Rambla Catalunya torna a ser una boutique de moda (ara femenina), la d'Isabel de Pedro, en la qual també s'exposa de forma regular i temàtica la col·lecció d'obres de Rafael Tous. Joan Prats segueix estant present en el nou establiment, tant a l'aparador com en els elegants barrets de copa alta, cedits per la Col·lecció Tèxtil d'Antoni de Montpalau.