Yerse tanca la penúltima jornada de la passarel·la catalana

Dissenyadors
30 gen. 2014 - 00:00
Desfilada Yerse. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015
Yerse ha tancat la penúltima jornada de la present edició de la passarel·la 080. La firma ha presentat la col·lecció " Own Heritage", inspirada en el patrimoni cultural i en l'herència del tèxtil català , amb un estil que barreja l'austeritat camperola amb la sobrietat metropolitana. Amb aquest punt de partida, Yerse ha presentat teixits de draperia tradicional entrellaçats amb tartanes i brodats d'inspiració centreeuropea. Jerseis amb volum, tricotats a mà, i barrejats amb teixits de interlock, una barreja de teixits llanosos amb materials més tècnics i profusió d'estampats florals.

 

Zazo & Brull ha estrenat les desfilades de tarda. El tàndem de dissenyadors format per Xavier Zazo i Clara Brull ha presentat " The End" per a la tardor -hivern, una col·lecció per a home i dona que aporta un toc futurista al tradicional romanticisme gòtic de la firma que els aproxima al ciberpunk.

 

Per la seva banda, la signatura Martinez Lierah ha presentat les seves propostes per a la tardor -hivern amb la col·lecció "Speedbird 9" per a dona , conceptual i alhora elegant , amb creacions de línies pures i patrons estructurats elaborats amb molt detall i exquisidesa.

 

Desfilada Justicia Ruano. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015

 

La col·lecció "Dualismes" de Georgina Vendrell ha obert al matí amb una proposta basada en els contrastos, la dualitat en la unió de conceptes oposats, amb un resultat que transmet harmonia i equilibri. D'altra banda, el dissenyador Manuel Cruzcastillo ha presentat " DIÀLEG " , una de les col·lecciós més íntimes del creador i de més implicació personal , en la qual la figura del seu pare ha estat la seva font d'inspiració.

 

Naulover ha donat continuïtat a la passarel·la, amb la col·lecció "UN PUNK A LA CORT AUSTRÍACA". Una proposta on el món elegant de la marca es trastoca dins de l'estètica d'Elizabeth d'Àustria i es barreja amb el punk més radical , on les crestes amb plomes es barregen amb tradició.

 

Albéniz amb " CAVALIERE " ha presentat una proposta inspirada en el concepte hivern i en el moviment punk . Sensualitat, masculinitat, fredor, elegància i excentricitat són alguns dels trets que defineixen aquesta col·lecció.

 

Escorpion ha tancat la jornada de demà del 080 amb la col·lecció " RHAPSODY ", re inventant de nou i en què ha presentat una simfonia urbana amb looks plens de contrastos, composicions i volums per a una dona sofisticada i polifacètica.

 

Desfilada Albéniz. Col·lecció tardor-hivern 2014/2015