EL 080 BARCELONA FASHION ARRENCA AVUI LA SEVA 21ª EDICIÓ AMB LA DESFILADA DE ZE GARCÍA

29 gen. 2018 - 00:00

Tot a punt per començar la 21ª edició del 080 Barcelona Fashion aquest vespre amb la desfilada inaugural del dissenyador convidat Ze García. La passarel·la catalana acollirà al Recinte Modernista de Sant Pau les propostes d’un total de 32 dissenyadors i marques de moda des d’avui i fins aquest divendres 2 de febrer.
 
Durant aquesta setmana, presentaran les seves col·leccions al 080: Agnés Sunyer, amt, Antonio Miro; Brain&Beast; Boboli; Custo Barcelona; Elena Estaun, Escorpion Studio Barcelona; E.S. Collection; Ester Ferrando Knitwear; Jinksieminks; Jnorig; Krizia Robustella; Lebor Gabala; Little Creative Factory; LOA by Lidia Aguilera; lola Casademunt; Mans Concept Menswear; Mietis; Miquel Suay; Miriam Ponsa; Naulover; Oscarleon; Pablo Erroz; Pilar del Campo; Punto Blanco; Sweet Matitos; Torras; Txell Miras; Verbena Atelier; Wom&Now; i Ze García.
 
Precisament Ze García és l’encarregat d’obrir aquest vespre la 21ª edició amb una “singular desfilada” per presentar la seva col·lecció “Millennial Couture”. Darrera de l’atelier de Ze García, situat a Barcelona, trobem el jove dissenyador José María García González, que fa fundar la seva firma per recuperar la manera de treballar dels modistes de principis de segle XX, quan la moda era molt més artesanal i personalitzada. Aquest esperit de l’alta costura junt amb la seva visió d’una moda femenina d’aire clàssic, elegant i exclusiu ha fet de Ze García un dels noms revelació de la moda catalana, molt buscat per les noves celebrities sorgides de les xarxes socials. Elles seran protagonistes avui també al 080 Barcelona Fashion ja que exerciran de models d’excepció sobre la passarel·la. Així, les bloggers i influencers més importants del panorama actual com Dulceida, Laura Escanes i Jessica Goicochea mostraran els espectaculars dissenys de Ze García en una desfilada que reunirà les noves cares i veus de la indústria de la moda.
 
De forma prèvia al tret de sortida del certamen, més de 1.000 professionals de la comunicació, fotògrafs, periodistes i bloggers han sol·licitat acreditació. D’aquests, 370 són de mitjans de comunicació catalans o d’àmbit estatal, 250 són bloggers o de mitjans digitals, 200 són digital influencers, 230 són mitjans gràfics i 50 són periodistes de mitjans internacionals de països com Regne Unit, Estats Units, França, Itàlia o Mèxic, entre d’altres.
 
Quant a la vessant comercial del certamen, demà 30 de gener a les 12 h s’inaugurarà la 5ª edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, la fira comercial que se celebra en el marc de la passarel·la. L’acte serà presidit per la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el president de MODACC, i conseller delegat de Guasch Hermanos, Lluís Costa. També intervindran el director de la 080 Barcelona Fashion, i gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, Miquel Rodríguez, i la portaveu del clúster i directora general de la firma Cóndor, Roser Ramos.
 
Entre demà i dimecres 31 de gener que durarà el showroom, a banda dels compradors convidats directament per marques i creadors participants al a través de l’organització, visitarà la fira una setantena de compradors, la majoria provinents d’arreu de l’estat mentre que una vintena vénen de països com Japó, Polònia, Xina, Regne Unit, Alemanya, Noruega, Suècia i Singapur.
 
Tots ells podran accedir a aquesta àrea reservada al públic professional, així com a l’Open Area, la zona oberta també al públic general que només ha de sol·licitar la seva invitació a través d’aquesta web. A més, també podran gaudir de les activitats paral·leles organitzades i ser testimonis de l’homenatge pòstum al dissenyador Azzedine Alaïa que tindrà lloc divendres 2 de febrer.