El 080 Barcelona Fashion estén la seva influència arreu de Catalunya

21 jul. 2016 - 00:00

Aquest 2016 marca una fita important per al 080 Barcelona Fashion. La passarel·la catalana, que, a més de desfilades, aglutina rellevants esdeveniments del sector moda com el 080 Fashion Showroom, dóna un pas endavant en el seu objectiu d’impulsar l’emprenedoria en el sector tèxtil-moda i potenciar el futur del talent amb l’anunci de col·laborar amb diferents iniciatives de promoció de la moda arreu de Catalunya. Així ho va comunicar Miquel Rodríguez, director del 080 Barcelona Fashion, en un recent acte celebrat a la Fàbrica Moritz on va anunciar que la primera cita que estrenarà el “segell” del 080 serà la propera Costa Brava Fashion Week (CBFW) que tindrà lloc del 5 al 7 d’agost a Calonge (Gironès).
.
A l’acte, el va acompanyar Clara Esteve, directora de la CBFW, qui va voler agrair aquesta col·laboració ja que “per nosaltres representa un salt de qualitat” segons va declarar. Per la seva part, Miquel Rodríguez va explicar que "volíem sortir de ruta però abans volíem que el projecte 080 estigués totalment consolidat". Així, un cop la passarel·la barcelonina ja ha arribat a la majoria d’edat havent celebrat la seva 18ª edició aquest estiu, ara inicia una nova etapa per tal de donar continuïtat al certamen al llarg de l’any.
.
Fruit d’aquesta col·laboració, el guanyador del Premi Nacional al Disseny Emergent de la darrera edició, Pablo Puig amb la seva firma Blame Label, serà l’encarregat d’obrir la passarel·la de la CBFW el 5 d’agost. A més, l’equip del 080 formarà part del jurat que haurà de designar el guanyador del nou Premi al Millor Dissenyador Revelació CBFW016 que, per primera vegada, es lliurarà en el marc de la passarel·la gironina.
.
Després d’aquesta primera passarel·la satèl·lit del 080 Barcelona Fashion, hi haurà noves cites amb el “segell” del 080 arreu del territori. Miquel Rodríguez va explicar que s’està treballant per tancar noves col·laboracions tot i que va avançar que, durant 2016 i 2017, el 080 estarà present en projectes a altres zones de Catalunya com el Maresme i l’Anoia.