El disseny emergent del 080 Barcelona Fashion es dóna cita al Rec.014

9 nov. 2016 - 00:00

Des d’avui dimecres 9 de novembre fins dissabte 12, l’antic barri industrial del Rec d’Igualada acull la 14ª edició del festival de moda, música i gastronomia Rec.0. I, com és habitual, ho fa amb importants novetats que en aquesta edició d’hivern miren a la moda emergent i als noms del 080 Barcelona Fashion, que tindran més protagonisme que mai.

Més de 25 dissenyadors independents s’hi donaran cita, molts d’ells presents també a la passarel·la 080 com són els emergents CARLOTAOMS, Pau Esteve, Rita Row, Chausseurs i Ssic and Paul. I és que, per primera vegada, hi haurà un espai dedicat al 080 durant els quatre dies del festival. A més a més, no hi faltaran tampoc altres noms consolidats del 080 Barcelona Fashion com són Txell Miras, Josep Abril, Antonio Miró, Miriam Ponsa, Sita Murt, Punto Blanco i Torras. Una bona representació de la moda de la passarel·la 080 Barcelona Fashion que conviurà amb altres firmes de moda de dona, home, nens i esportiva de marques d’aquí i de fora que oferiran vendes especials dels seus estocs en un ambient únic com és el Rec.0.
 
Destacar, així mateix, que en aquesta edició repeteix el Rec Pop Up Day Estrella Damm, on cada dia s’instal·larà una marca diferent, algunes d’elles també familiars del 080 com Colmillo de Morsa i Loa, que estaran acompanyades de Lola Martí i Cuirum. A aquesta iniciativa se sumen d’altres com l’aposta gastronòmica del festival que es concretarà en el Rec Street Food amb presència dels millors food trucks per als assistents. La cultura també estarà present amb música i literatura a través del Rec Music Festival, que comptarà amb dos escenaris, i de diferents activitats literàries. Per exemple, dijous la periodista Natza Farré presentarà el seu últim llibre “Curs de feminisme per microones” mentre que dissabte a la tarda s’oferirà un recital de poesia, Poesia al Rec, amb els poetes Enric Casasses i Josep Pedrals. En definitiva, un festival de moda que va molt més enllà i que en la seva darrera edició de juny va reunir uns 120.000 assistents, demostrant com s’ha convertit en una cita de referència cada nova temporada.