El Museu del Disseny acull la primera Jornada de Creativitat i Tendències

22 febr. 2016 - 00:00

El proper 3 de març el Museu del Disseny de Barcelona acollirà la I Jornada de Creativitat i Tendències organitzada pel Centre de Documentació de l’entitat. Una iniciativa que neix amb l’objectiu de reflexionar sobre les claus que determinen les tendències en l’àmbit del disseny alhora que pretén donar a conèixer els llibres sobre aquesta temàtica de què disposa el servei de consultes del centre, publicacions de referència que anticipen les macrotendències de cada temporada i són font d’inspiració per a la indústria i els creatius.
.
La jornada arrancarà amb la conferència “Nelly Rodi: 30 anys de creació en el món de la moda i el disseny” amb la presència de Nelly Rodi, creadora i propietària de l’agència homònima amb seu a París, consultora per a firmes de prestigi internacional como LVMH i L’Oréal. Posteriorment serà el torn de la taula rodona “Creativitat i empresa” per parlar sobre l’impacte de les tendències en el procés creatiu de la mà de professionals de contrastada trajectòria com són Olga Beltran (Springfield), Luis Cortegoso (Lékué), Daniel Hervás (Seat) i Bruno Sellés (Vasava).
.
A la tarda, en canvi, la jornada acollirà diferents tallers pràctics entorn a la creativitat i les tendències centrant-se en aspectes concrets com, per exemple, els llibres de tendència com a eina de treball o bé les tendències de disseny en el sector de l’hàbitat. Totes les activitats programades estan obertes al públic que s’ha d’inscriure i comprar l’entrada prèviament a través d’aquest enllaç. Una jornada imprescindible per als professionals i estudiants de sectors creatius amb què el Museu del Disseny s’apropa a la ciutadania mentre intenta resoldre el misteri del poder de les tendències.