EL RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU REPETEIX COM A SEU PRINCIPAL DE LA PASSAREL·LA 080

6 jun 2019 - 10:22

Com ve sent habitual a les darreres edicions de la 080 Barcelona Fashion, el Recinte Modernista de Sant Pau es manté com la localització oficial del certamen en la propera 24ª edició, que tindrà lloc del 25 al 28 de juny. L’espectacularitat del recinte de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, construït entre el 1905 i el 1930, i les seves grans dimensions i possibilitats, el fan l’escenari ideal per acollir no només les desfilades de moda dels dissenyadors i marques participants, sinó també les activitats paral·leles, la Pop Up Gallery, el 080 Barcelona Fashion Showroom i la resta d’atractius del certamen de moda.
 
La que va ser la seu de l’antic hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant 80 anys, va experimentar una profunda rehabilitació patrimonial que li van retornar el seu esplendor modernista i va dotar els antics pavellons de l’última tecnologia per preparar-los per a nous usos. Així, actualment, el Recinte Modernista de Sant Pau ha esdevingut un campus de coneixement, investigació i innovació i acull la seu de prestigiosos organismes internacionals, alguns d’ells relacionats directament amb Nacions Unides. La salut, la sostenibilitat i l’educació són els tres eixos principals de les institucions actuals del recinte.
 
A partir del 25 de juny, també la moda farà acte de presència, com ja va fer-ho per primera vegada a l’edició d’estiu de 2014, coincidint amb la reobertura de l’espai després d’una primera fase de rehabilitació, i també a partir de la 20ª edició, a l’estiu de 2017, per celebrar la inauguració de nous espais i pavellons. Des d’aleshores s’ha confirmat una aliança d’èxit entre el Recinte Modernista de Sant Pau i la 080 no només per les seves característiques arquitectòniques i tècniques, sinó també per la seva cèntrica ubicació a la ciutat de Barcelona, accessible en transport públic (bus i metro) i propera a una altra icona modernista barcelonina: la Sagrada Família.
 
Podrem gaudir d’aquest espai emblemàtic del patrimoni català des del 25 al 28 de juny, quan tornarà a obrir-se a la ciutadania per celebrar la 24ª edició de la 080 Barcelona Fashion, que també comptarà amb una localització complementària per acollir les desfilades de moda bany. Aviat donarem més detalls d’aquesta novetat i anunciarem el termini d’acreditacions per assistir-hi a través de les nostres xarxes socials. Atents/es!