La catifa vermella dels Premis Gaudí serà una festa de la moda catalana

Dissenyadors
1 febr. 2015 - 00:00

Tot i que serà a partir del dilluns 2 de febrer quan comenci oficialment la passarel·la 080 Barcelona Fashion, el dia abans es viurà un tastet de la festa de la moda catalana gràcies a la catifa vermella dels Premis Gaudí. I és que, una vegada més, els dissenyadors del 080 col·laboren amb l’Acadèmia de Cinema Català vestint les estrelles de casa nostra amb les seves creacions en una nit màgica per al cinema, i la moda, que tindrà lloc el diumenge 1 de febrer.

 

Una de les nominades a millor actriu, Aina Clotet, consolida la seva relació amb Menchén Tomàs i torna a confiar en el tàndem de dissenyadors per a una nit de gala. També l’actriu Vicky Luengo vestirà un dels seus dissenys, com la presidenta de l’Acadèmia, Isona Passola. D’altra banda, Mercè Arànega, nominada com a millor actriu secundària, vestirà de David Valls mentre que la jove Nausicaa Bonín apostarà per un atrevit disseny de Talia Baker.

 

Els homes també confien en la moda local, tant de dissenyadors veterans com d’altres més novells, per a aquesta nit especial. Per exemple, el director nominat Claudio Zulian vestirà de David Valls mentre que David Monzón, nominat per l’èxit de El Niño, optarà per Miquel Suay. Armand Basi serà l’encarregat de vestir Manu Guix i un altre nom de pes com Antonio Miró és l’escollit per Ventura Pons per a aquesta nit, on rebrà el Premi Gaudí d’Honor-Miquel Porter de l’Acadèmia del Cinema Català. I no només veurem moda local a la catifa vermella sinó també sobre l’escenari ja que els ballarins de l’escola Flow Center vestiran de Custo Barcelona i bambes Munich. Cinema, moda i espectacle, una aliança incombustible.