LA FIRA TEXTIL BSTIM CELEBRA LA SEVA 4ª EDICIÓ A IGUALADA

6 març 2019 - 00:00

El recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada acull la 4ª edició de la fira tèxtil BSTIM -Best Solutions in Textile Manufacturing- avui i demà 7 de març. Es tracta d’una cita professional que se celebra cada dos anys impulsada per Fira d’Igualada i Fagepi, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, que enguany se centra en un dels reptes més urgents del sector: la transformació digital.
.
Així, els visitants que atenguin la fira podran descobrir expositors especialitzats com el d’Epson, que mostrarà la seva incursió en impressió digital del tèxtil, com ja va fer a la 21ª edició de la passarel·la 080 del quan era sponsor. També hi trobaran el de Zer Collection, marca de moda que fabrica les seves peces en impressores 3D i també coneguda del 080, ja que va resultar guanyadora en el darrer 080 Investor Day, celebrat a la passada edició de juny 2018.
. 
D’aquesta manera, BSTIM s’obre a noves disciplines, més enllà d’expositors especialitzats en la fabricació en punt, com ens els seus orígens. En aquesta 4ª edició, la fira també acull estands d’empreses que ofereixen solucions per a la producció tèxtil i no només fabricants. Aquesta major varietat en l’oferta ha ajudat que s’hagin esgotat les places disponibles per a expositors i que la fira llueixi el cartell de ple en la seva oferta, amb empreses participants vingudes d’arreu de Catalunya, Espanya i també d’altres països com Itàlia i Portugal.
Foto: BSTIM