LA FIRA TÈXTIL BSTIM D’IGUALADA TORNARÀ EL MARÇ DE 2019

11 març 2018 - 00:00

Catalunya és un país de tradició tèxtil. Ho demostra la passarel·la 080 Barcelona Fashion, on participen marques de llarga trajectòria, com Naulover, que segueixen produint la seva moda aquí. També fires professionals com BSTIM – Best Solutions in Textile Manufacturing-, un saló professional d’àmbit internacional que pretén fomentar la fabricació local i enfortir la nostra indústria tèxtil al temps que atrau marques, dissenyadors i distribuidors europeus.

Organitzada per Fira d’Igualada i Fagepi, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, BSTIM va anunciar en el marc de la 21ª edició de la 080 Barelona Fashion les dates de la seva quarta edició. Serà el 6 i 7 de març de 2019 a Igualada, ja que es tractad’una fira bianual. Els organitzadors ja estan preparant aquesta propera cita per seguir creixent i consolidar-se com un dels salons professionals del sector tèxtil de proximitat de referència a Europa.
 
L’última edició de BSTIM celebrada el febrer de 2017, va reunir a Igualada uns seixanta expositors i 1.400 visitants. Els assistents estrangers van arribar sobretot de Rússia, Anglaterra, Suècia, Holanda i Tàlia per conèixer l’oferta dels fabricants tèxtils participants. La diferència de BSTIM amb altres fires d’aquestes característiques és que no es tracta d’una fira on els expositors només mostren la seva col·lecció de teixits sinó que més aviat serveix per mostrar la seva capacitat creativa i productiva per tal d’atraure encàrrecs de producció. Després de tres edicions, és un repte que ja s’ha anat assolit ja que s’ha aconseguit atraure produccions que abans es derivaven a altres països. El 6 i 7 de març de 2019 ‘espera que es tanquin nous acords en aquesta direcció.