La firma de moda emergent 113 Maison guanya la 2ª edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0

27 abr. 2018 - 00:00

La  firma de moda emergent 113 Maison guanya la 2ª edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0., una iniciativa impulsada conjuntament per la passarel.la de moda de la Generalitat de Catalunya i el festival de botigues efímeres d’Igualada amb l’objectiu de fomentar la presència de dissenyadors i marques emergents de moda en la propera celebració del Rec.0, que tindrà lloc a l’antic barri industrial del Rec d’Igualada del 9 al 12 de maig.
 
Gràcies al premi, 113 Maison podrà participar de manera gratuïta al Rec.017 amb la seva pop-up Store en una zona dedicada al disseny independent, un privilegiat aparador ja que el festival Rec. Stores reuneix uns 120.000 visitants a cada edició. Amb aquesta acció, el 080 Barcelona Fashion enforteix el seu vincle amb el Rec.0 alhora que es manté fidel al seu compromís amb el talent emergent del sector de la moda a Catalunya.
 
La firma de moda 113 Maison neix de la unió de la fotògrafa Mariona Puig i la patronista Jorgina Carrera. Aposta per una moda singular per a la dona, d’esperit romàntic i orgànic, on manen els patrons cuidats i els teixits naturals, com el lli, la llana i el cotó, confeccionada de forma artesanal. Una moda que fuig de l’estandardització i el consumisme per marcar la diferència gràcies al seu acabat artesanal, que aporta una exclusivitat única a cada peça.
 
Un jurat format pel dissenyador de moda Josep Abril, la periodista Margarita Puig,  la responsable de l'àrea de moda del consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), organisme del Departament d’Empresa i Coneixement que organitza el 080 Barcelona Fashion i Marina Iglesias de Recstores, van atorgar ahir el premi a 113 Maison d’entre una setantena de dissenyadors emergents i marques joves que han participat al concurs. Les firmes Verdugo Clothing i Into han estat, juntament amb la marca guanyadora, les tres propostes finalistes. Enhorabona!