LA NOVA IMATGE DE LA 22ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

22 maig 2018 - 00:00

El compte enrera per a la 22ª edició del 080 Barcelona Fashion ja ha començat. Del 25 al 29 de juny el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona tornarà a acollir les desfilades de dissenyadors i marques, així com el Fashion Market, l’Open Area i totes les activitats paral·leles que s’han organitzat amb la moda com a protagonista, com el Fashion Investor Day.

Quan falta un mes per al tret de sortida, presentem la nova imatge de la 22ª edició del 080 Barcelona Fashion. Inspirat en la magnífica localització d’aquesta edició d’estiu, el Recinte Modernista de Sant Pau, el logotip es basa en els elements modernistes de la ceràmica del majestuós complex arquitectònic de Lluís Domènech i Montaner. Els colors de la ceràmica modernista original han estat adaptats els colors de tendència d’aquesta temporada en aquest disseny original de Joan Laparra, d’Estudi Accent.
 
Un homenatge a la localització d’aquest estiu, com ve essent habitual en la imatge de cada edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que es va adaptant als escenaris de luxe que han servit com a seu. El juny de 2014 el Recinte Modernista de Sant Pau va acollir la passarel·la 080 per primera vegada, coincidint amb la seva recent reobertura després d’una profunda rehabilitació. Des d’aleshores, ha estat l’escenari de l’esdeveniment de forma intermitent i ara tornarà a acompanyar la millor moda amb la seva espectacular arquitectura.
 
Per assistir a la 22ª edició de la passarel·la i veure el Recinte Modernista de Sant Pau en viu, atents a aquesta mateixa web i a les xarxes socials del 080 Barcelona Fashion, perquè aviat s’obrirà el termini d’acreditacions.