La passarel·la 080 celebra la seva 20ª edició amb les “080 Barcelona Fashion Nights”

18 maig 2017 - 00:00

Del 26 al 30 de juny la passarel·la 080 Barcelona Fashion celebrarà la seva 20ª edició al Recinte Modernista de Sant Pau. I ho farà d’una manera ben especial ja que, a l’habitual calendari de desfilades i activitats paral·leles, en aquesta edició d’estiu se suma un programa d’activitats que tindran lloc a les Nits del 080 Barcelona Fashion.

Cada vespre, en finalitzar les desfilades de les marques i dissenyadors participants, l’emblemàtic Recinte Modernista de Sant Pau acollirà actuacions, concerts i presentacions, a més de la festa del 20è aniversari de la passarel·la. El programa inclou des de la presentació d’una nova firma atelier catalana amb projecció internacional fins a la celebració del 50è aniversari de la marca de moda masculina catalana Macson, passant per espectacles de dansa i actuacions musicals.
 
A més a més, aquesta 20ª edició de la passarel·la presenta una altra novetat destacada: una acció solidària amb el Casal d’Infants del Raval. La iniciativa es basa en la comercialització d’una samarreta dissenyada a partir del figurí de moda del prestigiós il·lustrador novaiorquès Rubén Toledo en exclusiva en el marc de la 20ª edició del 080 Barcelona Fashion. Els diners recollits es destinaran a un projecte social pel Casal d’Infants del Raval. De fet, aquesta il·lustració serà molt present durant les jornades de desfilades, ja que és la imatge d’aquesta edició commemorativa del 080 Barcelona Fashion.
 
Molt aviat es presentarà el calendari de desfilades dels dissenyadors i marques que participaran en aquesta 20ª edició i que inclourà els guanyadors de la passada edició d’hivern: Oscarleon, Antonio Miro, Daniel Rosa i Escorpion. Ho anunciarem aquí.