Manuel Bolaño tanca la penúltima jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Dissenyadors
3 jul. 2014 - 00:00
Desfilada Manuel Bolaño. Desfilada primavera-estiu 2015
Manuel Bolaño ha estat l'encarregat de tancar la penúltima jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. El creador, sempre a partir d'una història, ha presentat la col·lecció "El noi d'ulls tristos" inspirada en els sentiments de l'adolescència.

 

Celia Vela ha obert aquesta tarda la passarel · la 080 per presentar les seves propostes per a la primavera-estiu. Per a la dona, la dissenyadora proposa com a peça estrella l'coulotte amb incrustacions de lluentons. També destaquen les minifaldilles, els shorts realitzats en cotó, en tul o setí. Per a ells, destaquen els jerseis amb caputxa i els pantalons Baggins. La col·lecció s'articula a partir del gris, el navy, el gris blavós i el cru.
 

Desfilada Krizia Robustella. Colecció primavera-estiu 2015

 

Krizia Robustella ha pres el relleu per presentar "Miami Riot", una divertida col·lecció plena de color, que explica la història d'uns delinqüents que se'n van de vacances a Miami. Unes propostes molt fresques, amb clara inspiració de l'estil dels anys 80. Amb una posada en escena impactant-on els models desfilaven amb passamuntanyes-Robustella ha presentat unes propostes plenes de color tant per a home com per a dona, amb bermudes amples i al turmell i americanes oversize amb muscleres en vestits per a ells, i mitjanes faldilles i samarretes amb muscleres per a elles.

 

El tàndem dels dissenyadors de la firma Zazo & Brull, Clara Brull i Javier Zazo, ha presentat la la nova proposta "RESET". La marca ha presentat una col·lecció que s'allunya del to romàntic ia dret, segell de la casa, per prendre com a font d'inspiració dels indis americans.

 

Per la seva banda, la dissenyadora Natalie Capell ha presentat "Vent", una col·lecció de vestits i diverses combinacions de peces amb teixits lleugers, tuls, sedes i punt en colors pàl·lids amb transparències.

 

Desfilada Zazo&Brull. Col·lecció primavera estiu 2015

 

Brain & Beast ha presentat a la passarel·la del 080 la vuitena part de la seva Décalogue, titulat "Misfit". Amb aquest terme underground, vinculat a la subcultura que a partir de mitjans del segle XX es va oposar a la Segona Guerra Mundial i que va integrar moviments culturals com la Generació Beat, els dissenyadors han presentat una col·lecció "anti-burgesa, rebel, que de vegades desafia els límits de la moral i del bon gust i que transforma les mancances en virtuts i els defectes en trets d'estil".

 

Les firmes de tèxtil Punto Blanco i Slazenger, i la dissenyadora Guillermina Baeza, han estat les protagonistes del matí.

 

Punto Blanco ha obert la passarel · la amb la col·lecció "Past meets future in Miami". Amb aquest evocador títol, la firma ha presentat una col·lecció dominada pels colors, saturats i vius, i pels acabats metal·litzats. La marca de calçats Aro i la signatura de bosses Xaus Igualada han col·laborat en aquesta nova proposta. Slazenger ha pres el relleu i ha presentat una col·lecció d'esperit urbà, amb dissenys actualitzats.

 

Guillermina Baeza ha estat l'encarregada de tancar la sessió del matí amb "Li Voyage". Com el protagonista de la pel·lícula "Midnight in Paris", Baeza viatja al París màgic de Woody Allen per presentar una col·lecció vintage, present en banyadors, biquinis i triquinis amb camals, esquena nues amb llaçades, estratègiques obertures i drapejats. Tot això, per configurar una silueta retro i, alhora, del segle XXI. Destaquen les incrustacions de ganxet metal·litzades, els teixits jacquard i els estampats florals. Els colors de la col·lecció són els malves, taronges, marrons, grisos, verd aigua i marins.