Models de renom internacional desfilaran al 080

Models
31 gen. 2015 - 00:00

Un any més, el 080 Barcelona Fashion acull un casting d’excepció per presentar les col·leccions dels més de trenta dissenyadors i marques catalanes que a partir de dilluns 2 de febrer i fins al dijous 5 mostraran les seves propostes sobre la passarel·la del Museu Marítim. Afí a les tendències internacionals, les col·leccions masculines guanyen terreny i el càsting està a l’alçada amb la presencia de tres topmodels espanyols de prestigi mundial: Andrés Velencoso, Jon Kortajarena i Oriol Elcacho. Amb ells, nous noms de l’escena espanyola que s’estan guanyant el seu lloc al circuit internacional com Xavi Serrano, actual imatge de Dolce&Gabbana, i San Steele, nova cara d’Etro per a la Primavera-Estiu 2015, així com joves promeses del modelatge patri com Antonio Navas, Adrian Cardoso, Aitor Andueza, Albert de Amer, Álvaro Silveira, Fede López, Humbert Clotet, Jabel Balbuena, Joan Pedrola, Nicolás Coronado, Óscar González i Víctor Delgado, entre d’altres.

 

Destacada també és la presència de noms estrangers de renom internacional com el francès Clement Chabernaud, considerat el nº 2 del ranking mundial de models masculins. Més exemples? Arthur Gosse, al lloc nº 5 i que va acumular fins a 32 desfilades a la passada temporada de Tardor-Hivern 2014-15; Baptiste Radufe, al nº 6 del ranking mundial; el jove Ben Allen qui, amb només 19 anys, ha treballat amb marques com Dior Homme i Jil Sander; Jester White, que s’estrena en el 080 recent vingut de la Setmana de la Moda Masculina de París; el novell Rhys Pickering, que ja va desfilar a la passada edició i torna després d’haver triomfat a París de la mà de Louis Vuitton; i el luxemburgués Dzhovani Gospodinov, imatge de Balenciaga per a la Primavera 2015 y que ha desfilat per noms de primera línea com Valentino i Burberry.

 

En l’apartat femení, també trobem noms familiars de la passarel·la 080 com Clara Alonso, Malena Costa i Dalianah Arekion, qui, després de desfilar al 080, ha arribat a ser imatge de Dolce&Gabbana. Alba Galocha, habitual de la passarel·la madrilenya, desfilarà en aquesta ocasió, com Alejandra Alonso, qui torna després d’un breu parèntesi doncs la vam trobar a faltar en l’edició del passat juliol. Altres noms del càsting femení són: Anastasia Ivanova, Anna Martynova, Antonina Vasylchenko, Carolina Thaler, Josefien Rodermars, Kremi Otashliyska, Manuela Frey, Magdalena Jasek i Zhenya Katava. En definitiva, un elenc de luxe per presentar la moda catalana per a la pròxima temporada de Tardor-Hivern 2015-16.