Càsting femení 080

Models
3 jul. 2013 - 00:00
La model espanyola Clara Alonso

Clara Alonso i Malena Costa són els dos grans rostres coneguts de la dotzena edició del 080 Barcelona Fashion. Les tops espanyoles amb major projecció internacional tornaran a coincidir a la passarel·la catalana i desfilaran a totes les marques i dissenyadors participants a l’esdeveniment de moda.

 

Clara Alonso és l’única model espanyola que ha desfilat per Victoria’s Secret i actualment compagina la seva feina a les passarel·les amb el seu blog a Vogue.es. D’altra banda, Malena Costa repeteix una edició més al 080 Barcelona Fashion i segueix activa a les passarel·les nacionals i internacionals. La top mallorquina també té un blog a la revista Glamour. Acompanyaran a Clara Alonso i Malena Costa les tops españoles Alejandra Alonso, Sheila Márquez, Carla Crombie i Laura McCone entre d’altres models de renom.

 

La model mallorquina Malena Costa

 

En l’àmbit internacional destaca la jove top Dalianah que és una de les preferides de Carine Roitfeld i Karl Lagerfeld. També desfilen en aquesta edició la noruega Erjona Ala, l'holandesa Iris Egbers, l'americana Andie Arthur i la francesa Josephine Le Tutour.

 

Malgrat la seva joventut, Erjona Ala acumula una carrera envejable com a model, protagonitzant l'última campanya de Louis Vuitton. La model ha desfilat en les millors passarel·les i dissenyadors entre els quals citem a Chanel, Loewe o Yves Saint Laurent. En segon lloc, la model Iris Egbers ha estat imatge de Jil Sander i John Galliano. Per la seva banda, Andie Arthur destaca en firmes com Monique Lhuiller o Tommy Hilfiger. Finalment,  la francesa Josephine Le Tutour pot presumir d'haver desfilat per Just Cavalli, Fendi, Nina Ricci o Alexander McQueen entre altres firmes de primera línia.

 

La model noruega Erjona Ala

 

En total participaran 43 models nacionals i internacionals en la dotzena edició del 080 Barcelona Fashion.