Càsting femení del 080 Barcelona Fashion

Models
26 jun 2014 - 00:00
Malena Costa
El 080 Barcelona Fashion tornarà a comptar amb un càsting femení de luxe reunint en un mateix escenari les models més prestigioses del panorama nacional i internacional. Una edició més, la passarel·la catalana comptarà amb Malena Costa, Clara Alonso i Dalianah Arekion, una de les joves promeses de 18 anys amb més projecció internacional.

 

Blanca Padilla

 

Una de les novetats d'aquest any serà la incorporació de Blanca Padilla, guanyadora del Premi L'Oréal a la millor model de MBFWM a la passada edició de febrer 2014. Aquesta jove de 19 anys amb gran projecció internacional ha desfilat per a Pronovias, Women Secret i Desigual.

 

Dalianah Arekion

 

Costa, Alonso i Arekion compartiran passarel·la amb el debut de joves models que trepitgen fort a les Fashion Weeks mundials. És el cas de la model ucraïnesa Antonina Vasylchenko, l'holandesa Josefien Rodermars, la búlgara Kremi i la polonesa Patricja Gardigajlo.

 

Totes les models desfilaran a la passarel·la situada al Recinte Modernista de Sant Pau i mostraran els dissenys de les col·leccions Primavera-Estiu 2015 dels dissenyadors i marques participants al 080 Barcelona Fashion.