Càsting masculí 080

Models
3 jul. 2013 - 00:00
Jon Kortajarena. Foto: Marc Gonzàlez Camps

Jon Kortajarena es novament el model estrella de la dotzena edició del 080 Barcelona Fashion. El top model espanyol més internacional és assidu a la passarel·la catalana i desfilarà per les marques i els dissenyadors participants en l’esdeveniment. Kortajarena ha prestat la seva imatge a firmes com Tom Ford, Etro, H&M i Karl Lagerfeld. A les passarel·les ha realitzat les millors desfilades per Chanel, John Galliano i Versace entre altres.

 

L'actor i model espanyol, José Lamuño

 

Acompanyarà a Kortajarena l’actor i model, José Lamuño conegut per participar en sèries com Hospital Central, El Internado o La que se avecina entre d’altres. A nivell internacional ha prestat la seva imatge a revistes com Woman, Tendencias o Vanity Fair. Altres models espanyols de renom que desfilaran al 080 Barcelona Fashion són Antonio Navas, Adrián Cardoso, Rafa Bodgar, Victor Delgado o Miquel Ángel Herrera que és l’actual parella de la cantant Soraya.

 

En l’àmbit internacional destaca el francès Clement Chabernaud, considerat el top 3 mundial en el rànquing dels millors models masculins. Chabernaud ha estat el rostre de firmes com Prada, Balmain, Kenzo o Valentino i ha desfilat per Gucci, Dior, Lanvin o Lacoste entre altres marques de primer nivell.

 

El model francès Clement Chabernaud

 

Acompanya al top francès, l'americà Miles McMillan entre d'altres. McMillan debuta a la passarel·la catalana i està al top ten del rànquing mundial. Aquest jove model és actualment una de les promeses a nivell internacional. El seu aspecte camaleònic és el seu atribut més destacat i li ha permès ser el rostre de Replay, Edun, Etro, Paul Smith... També ha desfilat per Diesel, Etro o Roberto Cavalli entre d’altres firmes.

 

En total participaran 26 models nacionals i internacionals en la dotzena edició del 080 Barcelona Fashion.