Càsting masculí del 080 Barcelona Fashion

Models
26 jun 2014 - 00:00
Andrés Velencoso
El 080 Barcelona Fashion reunirà, per segona vegada, els tres grans rostres espanyols més coneguts internacionalment: Andrés Velencoso, Jon Kortajarena i River Viiperi. Els populars models desfilaran a la passarel·la catalana instal·lada al Recinte Modernista de Sant Pau i lluiran les últimes creacions de les col·leccions primavera-estiu 2015 dels dissenyadors i marques participants en la nova edició del 080 Barcelona Fashion.

 

Andrés Velencoso participarà un cop més a la passarel·la catalana. El top model català ha prestat la seva imatge a innombrables revistes de moda com Vogue, GQ, El País Semanal, Elle, Esquire, Vanity Fair i segueix desfilant en ocasions puntuals. També és imatge de Donna Karan, David Yuman i Express. Actualment compagina el món de la moda amb la interpretació.

 

Jon Kortajarena


Jon Kortajarena és una cara habitual al 080 Barcelona Fashion. El top model espanyol ha estat imatge d'Hugo Boss, Tom Ford, Etro, Karl Lagerfeld o Lacoste entre altres marques de luxe. Actualment és la imatge de la campanya Bvlgari Aqua.

 

River Viiperi

 

River Viiperi tornarà a desfilar a la passarel·la catalana. El top model i actual parella de Paris Hilton està molt present a les xarxes socials amb més de 100.000 seguidors a Instagram. El jove de 22 anys ha protagonitzat campanyes internacionals com Tommy Hilfiger, CK One, Versace i Ralph Lauren.

 

Clement Chabernaud

 

Velencoso, Kortajarena i Viiperi compartiran passarel·la amb 30 professionals més de primer nivell, entre ells els 10 noms més importants dins del rànquing mundial masculí. Destaquem els dos models francesos Clement Chabernaud i Baptiste Radufe; i els tres belgues: Arthur Gosse, Florian Van Bael i Simon Van Meervene. Tots ells són referents dins del panorama internacional de les passarel·les de moda aportant nivell i prestigi al càsting masculí del 080 Barcelona Fashion.