CONEIX EL CÀSTING DE LA 19ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Models
27 gen. 2017 - 00:00

Una nova edició, el 080 Barcelona Fashion reunirà els millors models del circuit nacional i internacional per presentar les propostes sobre la passarel·la dels dissenyadors i marques basades a Catalunya que participen al certamen.
.
Pel que fa al casting masculí, la passarel·la del 080 Barcelona Fashion pot presumir de comptar amb varis models que formen part del Top 50 mundial com l’holandès Bram Valbracht, que ha desfilat per marques com Missoni i Dolce&Gabbana i en aquesta edició d’hivern del 080 ho farà per Blame Label, Josep Abril i Torras, entre d’altres. Un altre model destacat és el francès Clement Chabernaud, habitual de la passarel·la catalana i actual imatge de firmes internacionals de tan prestigi com Hugo Boss i Bottega Veneta. El model suec Thomas Martini és un altre dels noms destacats al rànquing mundial que participarà en aquesta 19ª edició del certamen. El danès Janic Ancens completa aquest grup de models de renom internacional. Després de treballar per firmes com Fendi, Gant i Canali, el model lituà serà a la passarel·la catalana per desfilar per dissenyadors com Miquel Suay i Pablo Erroz.
.
El jove model barceloní Gerard Sabé està de tornada a la passarel·la catalana en aquesta edició, després del seu recent pas per la Setmana de la Moda de París, on ha obert la desfilada de Balmain, entre d’altres projectes. El també català Xavi Serrano repeteix presència al 080 després d’una temporada fulgurant en el món de la moda que l’ha dut a ser imatge de Dolce&Gabbana i Givenchy, a més del dissenyador basat a Barcelona Juan Avellaneda. Per la seva banda, Piero Méndez repeteix una edició més a la passarel·la del 080 amb vàries desfilades per noms com Antonio Miro i Josep Abril, que se sumen al seu pas per les setmanes de la moda de Londres, Milà i París. Stephen James, Aurelien Muller, Jaime Ferrandis, Óscar Kindelan i Sam Steele són altres dels models que destaquen en el càsting masculí de la 19ª edició del 080 Barcelona Fashion.
.
En l’apartat femení, també hi ha força models reconegudes en el circuit internacional que repeteixen a la passarel·la del 080, moltes d’elles espanyoles. És el cas d’Afrodita Dorado, que ha desfilat per firmes com Hermès i Giambattista Valli i que aquí ho farà per un variat grup de dissenyadors: des de Lebor Gabala a Custo Barcelona i Wom & Now. Un altre exemple és Bet Callieri, qui, en la seva primera temporada de desfilades a nivell internacional, ha treballat per firmes com Chanel i Dior i que desfilarà per segona vegada a la passarel·la catalana. Les joves models Mayka Merino i Marta Ortiz també estan triomfant actualment al circuit internacional, que compaginen amb la seva presència al 080, on ja han participat anteriorment. Per la seva banda, Dalianah Arekion, Neus Bermejo i Joana Sanz són noms habituals del 080 Barcelona Fashion que en aquesta 19ª edició no faltaran a la cita i cediran la seva imatge a firmes com TCN i Aldomartins, entre d’altres.
.
La topmodel Marina Perez també repeteix a la passarel·la catalana i serà una de les més actives ja que participarà a 25 desfilades, demostrant la versatilitat que l’ha fet famosa. Altres models que formen part del càsting femení són Mar González, Paula Willems,Bhumika Arora, Daniela Braga, Magdalena Jasek i Natsya Kusakina, totes elles amb experiència prèvia a la passarel·la del 080. En canvi, en aquesta 19ª edició també debutaran algunes models. És el cas de Jimena, que ha treballat per firmes tant nacionals com Alvarno com internacionals com Carolina Herrera; Nora Vara, que ha desfilat per marques com Rosa Clarà; i Nuria Rothschild, que ja ha desfilat per Yves Saint Laurent en exclusiva.