EL CÀSTING DE LA 21ª EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION

Models
25 gen. 2018 - 00:00

Una nova edició, la passarel·la 080 Barcelona Fashion donarà la benvinguda a models de renon del panorama nacional i internacional, que donaran vida a les col·leccions dels 32 dissenyadors i marques de moda que participaran en aquesta 21ª edició, que arrenca el proper dilluns 29 de gener.
 
En el càsting femení, l’organització aposta per vàries models nacionals que triomfen en el circuit internacional, moltes d’elles cares ja habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Per exemple, Dalianah Arekion, qui ha estat imatge de firmes com Chanel i Givenchy i que mostrarà els dissenys de creadors tan dispars com Ze García, Oscarleon, Lola Casademunt i Elena Estaun.
 
La model canària Joana Sanz tampoc faltarà a la seva cita amb el 080 i estarà present a una quinzena de desfilades, que incliuen des de dissenyadors que s’estrenen en aquesta 21ª edició com Jinksieminks i Verbena Atelier com noms ja coneguts de la passarel·la catalana com Krizia Robustella.
 
Per la seva part, la top model Marina Pérez repeteix a la passarel·la catalana consagrada com una de les millors models espanyoles de tots els temps. Amb un currículum impecable que inclou des de deixar la seva imatge a firmes com Moschino, Bulgari i Marc by Marc Jacobs fins a desfilar per a Prada i Alexander McQueen, la model madrilenya participarà en una vintena de desfilades tant de creadors emergents com Pilar del Campo i Mietis com firmes de llarga trajectòria com Antonio Miro i Escorpion.
 
Les joves models espanyoles Marta Ortiz, Mayka Merino, Nuria Rothschild i Rocío Crusset completen el càsting nacional femení d’aquesta 21ª edició del 080 Barcelona Fashion. Juntament amb elles, també veurem sobre la passarel·la les models internacionals Alexandra Elizabeth, Carolina Thaler, Irina Kravchenko, Kamila Hansen i Moria Berntz per mostrar les col·leccions de tardor-hivern 2018-19 que es presentaran en el marc d’aquesta nova edició del 080 Barcelona Fashion.
 
Quant al càsting masculí, també repeteixen algunes cares conegudes de la passarel·la 080. Els catalans Gerard Sabé, Marçal Taberner i Xavi Serrano tornen al 080 Barcelona Fashion, compaginant-ho amb la seva participació a les passarel·les internacionals.
 
Óscar Kindelan i Piero Méndez completen el grup de models nacionals. Ambdós acostumats a treballar al circuit interncional –el primer acaba de desfilar a la Setmana de la Moda de Milà i el segon exerceix d’imatge de Ginvenchy aquesta primavera-estiu 2018-, cediran la seva imatge a dissenyadors i marques del 080 Barcelona Fashion com Jnorig, Mans Concept Menswear, Miquel Suay, Antonio Miro i Pablo Erroz.
 
D’altra banda, el càsting masculí internacional el composen noms de primera línia com l’holandès Abel van Oeveren, qui s’estrena a la passarel·la catalana en aquesta 21ª edició. Als seus 23 anys ja ha desfilat per firmes com Ralph Lauren i J. Crew i ara pujarà a la passarel·la del Recinte Modernista de Sant Pau de la mà de firmes com ES Collection, Punto Blanco i Torras. Alessio Pozzi, Aurelien Muller, George Alsford, Janis Ancens i Nils Butler completen el càsting masculí d’aquesta edició que a partir del proper dilluns 29 de gener convertirà Barcelona en la capital de la moda i les últimes tendències.