EL CASTING DE LA 23ª EDICIÓN DE LA 080 BARCELONA FASHION

Models
3 febr. 2019 - 00:00

Una edició més, la passarel·la 080 Barcelona Fashion comptarà amb un càsting d’excepció format per algunes de les models més populars del panorama nacional així com models reconeguts arreu del món per lluir les col·leccions dels 27 dissenyadors i firmes que formen part del calendari de desfilades.

Pel que fa al càsting femení, l’organització destaca l’àmplia presència de models espanyoles com Afrodita Dorado que repeteix presència a la 080 en una temporada on és imatge de les firmes internacionals H&M i Esteban Cortazar. La podrem veure en diferents estils ja que desfilarà per a firmes consolidades com Naulover i també per a  dissenyadors independents com Oscarleon i Ze García.
 
Ana Arto també torna a la passarel·la catalana després d’haver desfilat per grans marques com Cerruti, Tom Ford, Maison Margiela i Saint Laurent. En aquesta 23ª edició la veurem a les desfilades de Sita Murt, Escorpion Studio Barcelona, Little Creative Factory i 113 Maison, entre altres.
 
Lucía López és una altra model espanyola que triomfa al circuit internacional i ha desfilat per tercer any consecutiu a la passarel·la més exclusiva del món: l’Alta Costura de París. A Barcelona, cedirà la seva elegant bellesa a un total de 14 dissenyadors i firmes: des d’Antonio Miro a la firma nouvinguda Teoh & Lea, demostrant per què és una de les models més sol·licitades de l’actualitat.
 
Com també ho és Mayka Merino, que torna a la 080 una edició més per desfilar per a prop d’una desena de creadors i marques com Brain & Beast, Miriam Ponsa, 113 Maison i Polite, entre d’altres.
 
Amb una trajectòria meteòrica, Nuria Rothschild s’ha convertit en una de les models més importants de la moda espanyola ja que triomfa a tot el món. La top model participa per quarta vegada consecutiva a la 080 Barcelona Fashion i demostrarà el seu estil sobre la passarel·la de la mà de noms com Txell Miras, Maite by Lola Casademunt i Aubergine, entre d’altres.
 
Per la seva part, Miriam Sánchez és considerada una de les models emergents de la moda espanyola actual. Aquesta new face ja ha treballat per a bíblies de la moda com la revista ‘Vogue’ i firmes com Louis Vuitton i per al seu debut a la passarel·la 080 Barcelona Fashion desfilarà per a una desena de dissenyadors i firmes com Pablo Erroz, Agnés Sunyer i Antonio Miro, entre d’altres.
 
Tanca el grup de models nacionals Rocío Crusset, la bellesa clàssica de la qual l’ha dut a protagonitzar un gran nombre d’editorials per a prestigioses revistes de moda com ‘Elle’ i ‘S Moda’. A partir de dilluns 4 de febrer la veurem sobre la passarel·la catalana per lluir les col·leccions de creadors tan dispars com Esaú Yori i Ze García, amb qui fa un tàndem de luxe.
 
Pel que fa a les models internacionals, l’organització compta amb Ayobami Okekunle, que debutarà a la 080 després d’haver desfilat per a firmes emblemàtiques com Givenchy, Rodarte, Hermès i Saint Laurent. La brasilera Daniela Braga –coneguda per haver exercit d’àngel de Victoria’s Secret-, la polaca Cleo Cwiek, la ucraniana Irina Kravchenko, la brasilera Lorena Maraschi, la bielorrusa Maryna Horda i l’argentina Moira Berntz completen els highlights del càsting femení d’aquesta edició.
 
Si ens fixem en el càsting masculí, repeteixen presència alguns dels models espanyols més reconeguts com Óscar Kindelan, qui recentment ha desfilat a la passarel·la de París per a dissenyadors com Dries Van Noten i ara ho farà per a firmes tan emergents com Killing Weekend com de llarga trajectòria com Antonio Miro.
 
Considerat un dels 50 millors models del món, l’asturià Piero Méndez ha cedit el seu magnetisme a firmes com Missoni, Isabel Marant, Dior i Balenciaga. Torna a la passarel·la 080 Barcelona Fashion per desfilar per vuit dissenyadors i firmes com les premiades Mans Concept Menswear i Antonio Miro així com les nouvingudes 113 Maison i Rubén Galarreta.

Marçal Taberner i Xavi Serrano completen el grup de models espanyols destacats d’aquesta 23ª edició que se sumen als noms internacionals que portaran una bellesa diversa sobre la passarel·la, i nous aires, ja que molts d’ells desfilaran per primera vegada a la 080. Com el top model brasiler Francisco Lachowski, que, amb prop de 2 milions de seguidors a Instagram, és una de les cares més conegudes del panorama actual. El xinès Chen Cong, el suís Janus Kulhmann, l’alemany-australià Kaya Holl, l’holandès Masao Parris i el francès-indi Mustafa Dawood tanquen els noms més destacats del càsting de la 23ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà del 4 al 7 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau.