EL CASTING DE LA 24ª EDICIÓ DE LA PASSAREL·LA 080

Models
22 jun 2019 - 13:50

La 24ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion és a punt de començar. Del 25 al 28 de juny un total de 27 dissenyadors i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions, primer, al Recinte Modernista de Sant Pau i, l’última jornada, al Port Marina Vela, seu de la passarel·la 080 Barcelona Beach. Per donar vida a les col·leccions, comptem amb un càsting de renom amb models nacionals i internacionals que triomfen a tot el món.
 
Al casting femení trobem algunes de les models espanyoles de més projecció internacional com Mayka Merino, Lucía López, Miriam Sánchez i Afrodita Dorado, a més de la top Marina Pérez que torna a la passarel·la 080 on també es retrobarà amb altres noms habituals com Nuria Rothschild, Joana Sanz, Ana Arto i la jove model Lucia Rivera. Pel que fa a les models internacionals, desfilaran a Barcelona figures com Chiara Bimbatti, Daniela Braga, Darya Kostenich, Diletta Paci, Irina Kravchenko, Mildred Gustafsson, Olivia Anakwe i Qin Xiaoyue, moltes d’elles habituals a la 080 Barcelona Fashion.
 
Quant al càsting masculí, en aquesta 24ª edició, tornaran a participar noms nacionals coneguts de la passarel·la com Gerard Sabé, Óscar Kindelan i Piero Méndez, al costat de joves promeses locals que debutaran en aquesta edició com Pau Ramis i Joaquim Arnell. La diversitat tornarà a marcar el casting, com ja va fer-ho a la passada edició d’hivern, amb models internacionals com Chen Cong, Jamal Hussein, Jeroen Smits, Kaya Holl, Tuhir Brahmbratt i Hugh Burry.