ELISA SEDNAOUI, MODEL I IT-GIRL

Models
19 maig 2015 - 00:00

Estrella de la desfilada de Mango a la passada edició de febrer del 080 Barcelona Fashion, Elisa Sednaoui és una model atípica que sedueix per la seva mirada magnètica, la seva elegància parisenca, la seva discreció tot i comptar amb amics íntims com el dissenyador Karl Lagerfeld i una bellesa serena i universal que tant li permet treballar amb la marca catalana d’Isak Andic com amb la italiana Giorgio Armani o la clàssica francesa Chanel. Una versatilitat que també es reflecteix en la seva carrera ja que, a més de model, Elisa Sednaoui és actriu, filàntropa i directora de vídeos musicals i documentals.

Una artista polifacètica de només 27 anys de sang egípcia i italiana que semblava destinada al món de la moda des del bressol ja que la seva mare va ser model, el seu pare fotògraf i el seu padrí és el cèlebre dissenyador de sabates Christian Louboutin. Després de viure a la seva Itàlia natal i una temporada a París –parla cinc idiomes-, és a Nova York on comença la seva carrera de model, amb treballs per a firmes com H&M, Coach i Victoria’s Secret. Uns primers treballs que realitza ja complerts els 20 anys –una raresa al sector- i que la situen al mapa de la moda internacional.
.
A partir d’aquí, comença una carrera prolífica tant als Estats Units com a Europa i demostra la seva versatilitat no només amb els diferents clients sinó amb la seva capacitat per treballar tant a la passarel·la com a sessions fotogràfiques per a revistes i grans campanyes publicitàries, com la que va protagonitzar per a un perfum de Roberto Cavalli en una de les seves imatges més icòniques. Una model tardana, mare d’un fill i casada amb Alex Dellal –fill del multimilionari Guy Dellal i la model i muse d’Yves Saint Laurent Andrea Dellal- que suposa un perfil diferent i amb caràcter dins l’univers de la moda.