FRANCISCO LACHOWSKI, A LA 080

Models
11 abr. 2019 - 00:00

.
El top model brasiler Francisco Lachowski es va estrenar a la passarel·la 080 Barcelona Fashion a la passada edició d’hivern 2019. Era una de les cares més populars del casting masculí que, com és habitual, reunia els millors models del circuit nacional i internacional. Chico Lachowski, com és conegut a Instagram, on compta amb prop de 2 milions de seguidors, va desfilar per a dissenyadors i marques tan dispars com Antonio Miro, Rubén Galarreta i Mans Concept Menswear.

Els dissenyadors de la passarel·la catalana se sumen a la llarga llista de noms per qui ha treballat aquest top model nascut a Curitiba, Brasil, el 1991. La seva carrera va prendre el vol el 2008, el guanyar el concurs Supermodel of the World organitzat per la coneguda agència de models Ford. L’any següent, debutava sobre la passarel·la, participant a les desfilades de Milà i París per a firmes com Gucci i Dior.
.

 
Precisament, Dior Homme va ser un dels seus primers treballs, fotografiat pel mateix Karl Lagerfeld. Una altra campanya important va ser la realitzada per a la firma Balenciaga immortalitzat pel fotògraf Steve Klein, un treball que li va obrir moltes portes. També ha estat imatge d’Etro, Dsquared, DKNY, Lacoste i, més recentment, Tommy Hilfiger, al costat de la top model Gigi Hadid.
 
La seva sang polonesa, portuguesa i alemanya, a més de brasilera, expliquen una bellesa captivadora i reconeixible que el fa destacar pels seus ulls marrons d’intensa mirada i perfecta mandíbula. Una bellesa que va enamorar la model canadenca Jessiann Gravel, la seva dona ara, amb qui té dos fills. Francisco Lachowski és un rara avis al món de la moda que compagina els seus projectes internacionals amb la seva vida en família i ho comparteix tot a Instagram, com manen els temps moderns.