GERARD SABÉ, TOP NACIONAL

Models
30 nov. 2018 - 00:00

Gerard Sabé és un dels models habituals a la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Fa ver el seu debut el febrer de 2015 i des d’aleshores no s’ha perdut cap edició, demostrant la seva versatilitat lluint des dels dissenys de la firma emergent Mans Concept Menswear fins als esportius de Punto Blanco. Nascut a Barcelona el 1996, aquest jove model té un especial estima per la passarel·la de la seva ciutat, que va ser la primera d’àmbit nacional a donar-li una oportunitat per desfilar.
.
Perquè el model Gerard Sabé repeteix la història de molts altres precedents, com Andrés Velencoso, que han triomfat primer fora de les nostres fronteres per després conquerir la moda nacional. Gerard Sabé ho va fer a la passarel·la de Milà. Va ser allà on va desfilar per primera vegada, ni més ni menys que per a l’icònic dissenyador Giorgio Armani i la seva col·lecció de primavera-estiu 2016 de la seva segona línia Emporio Armani. El seu rostre angulós, trets llatins i intensa mirada van seduir a la Setmana de la Moda de Milà on ha desfilat per altres firmes de luxe masculines com Etro i Salvatore Ferragamo.
.
Sabé, que va ser descobert per un agent quan estava al gimnàs, mai s’havia plantejat treballar com a model. Potser per això compagina els seus treballs de desfilades i editorials de moda amb els estudis de biomedicina, a més de practicar esports extrems, una de les seves passions. Una altra és la influencer sueca basada a Barcelona Emitaz, la seva parella, amb qui comparteix viatges i el seu amor per la moda, tal com mostra el seu Instagram. La influencer tampoc se sol perdre la passarel·la 080, encara que a ella la veiem ocupant el front row. Segurament els tornem a veure a la propera 23ª edició de la passarel·la, que se celebrarà del 4 al 7 de febrer 2019 al recinte Modernista de Sant Pau.