Jon Kortajarena i River Viiperi

Models
24 gen. 2013 - 00:00
Jon Kortajarena for David Yurman

La onzena edició del 080 Barcelona Fashion comptarà amb la presència dels tops espanyols Jon Kortajarena i River Viiperi, actual parella de Paris Hilton. En aquesta edició també desfilaran els models Miguel Ángel Herrera i Rafa Bodgar. En àmbit internacional, la passarel·la catalana comptarà amb la presència del francès Clement Chabernaud -considerat el top 3 mundial-, els belgues Baptiste Radufe i Arthur Gosse, l'anglès Alexander Beck i el bielorús Eugenyi Savchenko.
 

Jon Kortajarena, el top més internacional

Jon Kortajarena és una de les cares més conegudes i més sol·licitades pels millors dissenyadors del món. Amb 28 anys, Kortajarena ha prestat la seva imatge a firmes com Tom Ford, Etro, H&M i Karl Lagerfeld. A les passarel·les ha realitzat les millors desfilades per Chanel, John Galliano i Versace entre altres. En el 080 Barcelona Fashion desfilarà per Mango, Brain & Beast, Josep Abril, Jan Iú Més for Punto Blanco i Miriam Ponsa.
 

River Viiperi, el nuvi espanyol de Paris Hilton

River Viiperi de 21 anys està considerat entre els 50 millors models del món. Ha estat present en les millors passarel·les internacionals (D & G, DKNY, Calvin Klein) i en edicions anteriors del 080 Barcelona Fashion. En aquesta edició, desfilarà per Mango, Brain & Beast, Josep Abril, Jan Iú Més for Punto Blanco, Miriam Ponsa, Custo i Torras / Slazenger.

River Vipperi desfilarà al 080 Barcelona Fashion